• 瀏覽: 452
  • 回覆: 12
  • 追帖: 1
各大sis,想問下做咗美瞳線的sis,做嘅時候感覺會好痛,做完之後幾日會有咩狀況出現

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
我見朋友做咗會眼腫,佢話用冰敷完就好d

引用:
原帖由 008500 於 2020-10-18 12:17 AM 發表

我見朋友做咗會眼腫,佢話用冰敷完就好d
個美容師都話會腫2日🥺但我擔心痛😅

回覆 引用 TOP

朋友話少少痛都忍到,但就痛過整眉

有一個同事做了,後期感覺還可以

引用:
原帖由 008500 於 2020-10-18 12:29 AM 發表

朋友話少少痛都忍到,但就痛過整眉
做眉我試過,有ddd麻痛,可以接受

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 橋頭扁扁的大樹 於 2020-10-18 10:41 AM 發表

有一個同事做了,後期感覺還可以
已經麻咗😅

回覆 引用 TOP

女人貪靚咩都可以忍嘅拉

引用:
原帖由 008500 於 2020-10-18 10:44 AM 發表

女人貪靚咩都可以忍嘅拉

回覆 引用 TOP

我有去紋眼線呀。紋之前會敷麻醉膏,所以做個時似有牙簽吉吉下的痛 (係忍到的感覺)。紋完個1日記住唔好食辣野,眼皮位會係第二日起身後會腫 (我內雙眼皮,腫完變2-3眼皮),不過係下午4、5點咁上下就腫完。

引用:
原帖由 隔離強勁的魚蛋 於 2020-10-18 05:37 PM 發表

我有去紋眼線呀。紋之前會敷麻醉膏,所以做個時似有牙簽吉吉下的痛 (係忍到的感覺)。紋完個1日記住唔好食辣野,眼皮位會係第二日起身後會腫 (我內雙眼皮,腫完變2-3眼皮),不過係下午4、5點咁上下就腫完。 ...
唔計敷麻,紋一對嘅時間要幾耐?🤫

引用:
原帖由 BMW1188 於 2020-10-18 05:39 PM 發表

唔計敷麻,紋一對嘅時間要幾耐?🤫
敷麻大約20分鐘,另外紋眼大約30分鐘到。不過我無真正計住,都係印象中嘅時間。

引用:
原帖由 隔離強勁的魚蛋 於 2020-10-18 05:55 PM 發表

敷麻大約20分鐘,另外紋眼大約30分鐘到。不過我無真正計住,都係印象中嘅時間。
哦~明白曬🤭🥰謝謝您🙏🏻🙏🏻

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]