• 瀏覽: 3,047
  • 回覆: 38
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 1993nice 於 2020-10-3 02:40 AM 發表

如果你有唔同意見,你留言喺度等人哋知道,點解有啲說話好似踩我咁呢?我感覺到你啲說話好似撩交嗌咁囉?
你好知道呢啲事嗎?你好清楚咁你咪自己開post講。 ...
較論正辯讓妳感到受踐踏、給找碴嘅話或許真是我程度問題。先行對不起了。好知道唔等於要開帖吧?樓主冇說明重點問題係傷殘或津貼……怕妳冇為意而已。

靈魂是一個意念

萬般皆下品,唯有讀書高
引用:
原帖由 ttkwan 於 2020-10-3 02:51 AM 發表

較論正辯讓妳感到受踐踏、給找碴嘅話或許真是我程度問題。先行對不起了。好知道唔等於要開帖吧?樓主冇說明重點問題係傷殘或津貼……怕妳冇為意而已。 ...
咁你應該同樓主講清楚,佢邊度啱定唔啱有邊啲佢係忽略咗或唔清楚咁先係,你同我一個過客留兩句言嘅講?
因為我同你唔係好朋友唔認識,你咁樣用呢啲說話我感覺到唔舒服,我其實可以唔答你㗎

引用:
原帖由 1993nice 於 2020-10-3 02:55 AM 發表

咁你應該同樓主講清楚,佢邊度啱定唔啱有邊啲佢係忽略咗或唔清楚咁先係,你同我一個過客留兩句言嘅講?
因為我同你唔係好朋友唔認識,你咁樣用呢啲說話我感覺到唔舒服,我其實可以唔答你㗎 ...
加為好友嘅話就舒服?我冇諗住討誰厭(相反要討好真係好難𠻹)……我都係路過覆兩句而已別上心。

靈魂是一個意念

萬般皆下品,唯有讀書高
引用:
原帖由 ttkwan 於 2020-10-3 03:02 AM 發表

加為好友嘅話就舒服?我冇諗住討誰厭(相反要討好真係好難𠻹)……我都係路過覆兩句而已別上心。
算啦冇嘢講,我對攞綜援攞傷殘津貼嗰啲我係唔熟悉,亦都冇意思再研究落去88

引用:
原帖由 1993nice 於 2020-10-3 03:07 AM 發表

算啦冇嘢講,我對攞綜援攞傷殘津貼嗰啲我係唔熟悉,亦都冇意思再研究落去88
咁都要尾彩……「冇問題」。唔好再嘈乸:我都唔再覆就妳尾彩。

靈魂是一個意念

萬般皆下品,唯有讀書高

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ttkwan 於 2020-10-3 01:51 AM 發表

慣常槓桿自抬身價症:樓主自己都未莾斷個案真偽妳就唔好咁直啦。
有份工要求好高咩, 一份工生存必要條件除非你病, 否則就係懶

引用:
原帖由 mandy_lai84 於 2020-10-3 06:33 AM 發表

有份工要求好高咩, 一份工生存必要條件除非你病, 否則就係懶
「殘津萬玖」都甩……討論緊機制要過幾個部門好難扮病啊。

靈魂是一個意念

萬般皆下品,唯有讀書高

回覆 引用 TOP

香港終緩家庭大陸銀行🈶幾千萬存款一點都不奇。

回覆 引用 TOP

如果身體智力正常的話,我接受唔到同乜都唔做既人做朋友

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]