• 瀏覽: 4,150
  • 回覆: 39
引用:
原帖由 出入來了樹根 於 2020-9-28 02:44 PM 發表

佢咁偉大就唔會因爲識左第二個男人而同先生離婚啦..
個陣唔想帶住個仔同第二個一齊掛
原來咁呀我而家先睇到

回覆 引用 TOP

有容乃大

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 GX225 於 2020-9-27 04:43 AM 發表

間屋係邊個既先, 如果屋主, 合法佔用人無人批准, 佢係無權入你地間屋睇小朋友.
佢夾硬走入來你可以報警.
重點係佢老公 , 即係小朋友生父既意願 , 如果佢老公俾佢前妻入屋 , 樓主都係隻眼開隻眼閉算啦 .

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2020-9-30 04:01 PM 發表

重點係佢老公 , 即係小朋友生父既意願 , 如果佢老公俾佢前妻入屋 , 樓主都係隻眼開隻眼閉算啦 .
係架, 老公唔介意, 間屋又唔係自己既, 都無咩可以做.

回覆 引用 TOP

正常人都唔鐘意啦~仲上埋嚟屋企,我咪又係俾前妻煩,明明我再婚前佢哋無一家三口聚會㗎,直頭唔會聯絡,點知再婚後,加埋個女一齊攪好多小動作,因為個女已經18歲,仲好想佢哋一齊返。。。。所以乜都要避,避得就避

引用:
原帖由 sweetjelly123 於 2020-9-30 11:56 PM 發表

正常人都唔鐘意啦~仲上埋嚟屋企,我咪又係俾前妻煩,明明我再婚前佢哋無一家三口聚會㗎,直頭唔會聯絡,點知再婚後,加埋個女一齊攪好多小動作,因為個女已經18歲,仲好想佢哋一齊返。。。。所以乜都要避,避得就避 ...
若果避,就比機會佢哋進擊。其實一於留在家,扮大方同佢地共聚。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 出入來了樹根 於 2020-9-27 12:37 AM 發表

老公之前結過婚有小朋友
小朋友同我地住.但佢前妻成日話要上我地屋企睇小朋友..
我地有建議佢地出街相聚.或者帶反自己屋企過夜..但佢又都再婚(同奶奶住)驚屋企人介意...
有無方法禁止?因為我好介意....同好尷尬 ...
結婚前冇諗呢個問題 ?

回覆 引用 TOP

看望可理解,來屋輔導作業就過分了啊,妳有權限制探望次數的

回覆 引用 TOP

4 P

回覆 引用 TOP

直頭同對方話,佢冇鎖匙。點擊來電唔方便。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]