• 瀏覽: 3,174
  • 回覆: 22
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 Loki_Lily 於 2020-10-3 12:02 PM 發表

為咗多啲機會出鏡囉,再比多啲人認識,大陸啲選秀咪又係出完道又選過,韓國都係,有咩出奇
如果去其他媒體 . 或者係其他電視台參賽就另一回事 ..

99 台已出道既藝人 . 參加 99 台既選新秀比賽 . 講出來都核突啦 .

如果只係要 99 台內增加出鏡率 . 安排去其他節目或者新開節目不是更加合理嗎 ?

熱賣及精選
引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2020-10-3 12:51 PM 發表

如果去其他媒體 . 或者係其他電視台參賽就另一回事 ..

99 台已出道既藝人 . 參加 99 台既選新秀比賽 . 講出來都核突啦 .

如果只係要 99 台內增加出鏡率 . 安排去其他節目或者新開節目不是更加合理嗎 ? ...
大陸同韓國果啲咪一樣,參加返同一個節目再黎過。有咩咁核突。紅唔起就咩都要試下啦

,唔怪得冇人睇,隨便係街搵個女上去就得。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Loki_Lily 於 2020-10-3 12:57 PM 發表

大陸同韓國果啲咪一樣,參加返同一個節目再黎過。有咩咁核突。紅唔起就咩都要試下啦
就算國內 , 南韓 , 都唔會現職藝人參加新人比賽甘核突呀 .

只聽過越級挑戰 . 邊能度有降級參賽甘肉酸架 .

個比賽叫全民造星 . 即係比未係星既人參加 . 唔通依家改左名叫全民選星 ?

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2020-10-3 03:57 PM 發表

就算國內 , 南韓 , 都唔會現職藝人參加新人比賽甘核突呀 .

只聽過越級挑戰 . 邊能度有降級參賽甘肉酸架 .

個比賽叫全民造星 . 即係比未係星既人參加 . 唔通依家改左名叫全民選星 ? ...
你睇得其他選秀節目少,出左道,有團,一樣參加,你search下創造101就知有幾多。

引用:
原帖由 Loki_Lily 於 2020-10-3 04:40 PM 發表

你睇得其他選秀節目少,出左道,有團,一樣參加,你search下創造101就知有幾多。
南韓可以參加選秀節目 . 最低要求都係練習生 , 練習生已經要接受訓練同住宿舍 . 某程度上 . 實力已經係星 . 只係欠缺演出既機會 .

而且可以參加選秀既練習生 . 基本上都係每間公司最 top 個班 . 就算唔參加選秀 . 都係等緊演出機會 .

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2020-10-3 05:13 PM 發表

南韓可以參加選秀節目 . 最低要求都係練習生 , 練習生已經要接受訓練同住宿舍 . 某程度上 . 實力已經係星 . 只係欠缺演出既機會 .

而且可以參加選秀既練習生 . 基本上都係每間公司最 top 個班 . 就算唔參加選秀 . 都係等緊演出機會 . ...
大陸都有創造101㗎,睇唔到叫咩top果班…

回覆 引用 TOP

好期待,不過現實係香港比較少唱歌比賽.......

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]