• 瀏覽: 59,128
  • 回覆: 282
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 樣衰杏兒 於 2020-2-15 01:25 PM 發表

次次食天后老公

黃心穎下次食林子祥? 丁子高? 豆唯?
人哋唔玩啦,你估好鍾意做坑渠蓋佬心手

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
D泥鯭最鍾意係屎渠口爭屎食

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 simon_mme 於 2020-2-16 08:53 AM 發表

曲線承認有野囉
2個單身有野關我地咩事?

引用:
原帖由 樣衰杏兒 於 2020-2-15 01:25 PM 發表

次次食天后老公

黃心穎下次食林子祥? 丁子高? 豆唯?
泥鯭?佢老婆係邊位「天后」呀?

如果你話淫心穎勾到林狗,林狗個老婆彭羚就是其中一個樂壇天后啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 christolai 於 2020-2-12 11:29 PM 發表

好心雞穎都應該知自己咩身世,好心佢搵朋友都唔好搵人夫陪啦!低調一排係唔得!果然係姣婆守唔到寡!
一隻臭雞 一個人夫
一齊出街冇問題
係咪要影埋屌西先有問題
真戇鳩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 星臣 於 2020-2-15 01:48 AM 發表

女人淫賤好難改
好認同

回覆 引用 TOP

關人Q事咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樣衰杏兒 於 2020-2-12 09:43 PM 發表

去年4月,《蘋果》獨家踢爆「安心偷食」轟動娛樂圈,許志安火速開記招流淚道歉,之後獲老婆鄭秀文原諒,避走美國的黃心穎潛水8個月後,於12月14日返港在機場爆喊,有傳為復出試水溫,惟事業未有起色之際,耐不住寂寞的黃心穎姣心又起,「安心偷食」還未滿1周年,黃心穎竟再次被捕獲偷會人夫,今次男主角是樂隊RubberBand的鼓手泥鯭(黎萬宏)。

昨日下午3時許,讀者李小姐在海怡工廈的寵物店,見到黃 ...
I dont like women like her, but she is entitled to make and act on her own choices at least.

Who are we to judge her and tell her how she should run her life anyways?

And ffs, back off 讀者李小姐, thats none of your goddamn business, and chill

回覆 引用 TOP

賤女、tvb 還用她、吹呵、

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 急焦滴滴樹根 於 2020-2-16 11:30 AM 發表

2個單身有野關我地咩事?
有野無問題,D人係覺得心穎淫底姐。
就好似楊C其不停大肚仲高調周圍講一樣,佢無犯法,不過好那cheap咁解。

引用:
原帖由 simon_mme 於 2020-2-16 03:22 PM 發表

有野無問題,D人係覺得心穎淫底姐。
就好似楊C其不停大肚仲高調周圍講一樣,佢無犯法,不過好那cheap咁解。
其實佢都係包密左
俾狗跟蹤偷拍啫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 坐六年 於 2020-2-15 01:46 AM 發表

釣唔到大魚改釣2打6泥鯭
泥鯭2019搵唔少架

回覆 引用 TOP

可能係件麻甩佬想呃虾條呢!
關其他人閪事咩,東張西望而家真係勁無聊,專拍d垃圾

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

睇少d毒果啦 🤣 睇到你個人無思考能力🤪 講乜都會 死曱甴🥴

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]