• 瀏覽: 68,854
  • 回覆: 1,100
  • 追帖: 6
引用:
原帖由 公園小羔羊 於 2020-2-11 10:42 AM 發表

人地有圖有真相,好過你班大陸五毛狗凈九吹啦
曱甴冚家鏟

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 foxhode 於 2020-2-16 03:36 PM 發表

曱甴冚家鏟
克警拿左4萬件保護衣,做乜能

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 公園小羔羊 於 2020-2-11 10:43 AM 發表

班黑警真是好怕死!
曱甴冚家鏟

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 公園小羔羊 於 2020-2-11 10:45 AM 發表

啲防護設備就是俾班黑警浪費曬無奈!
美狗冚家鏟

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香水格格 於 2020-2-11 10:50 AM 發表

咁呢d呢?咁多架警車,人地有冇罷工
香港警察加人工

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lovewai2 於 2020-2-11 09:27 AM 發表

公立醫院醫護人員保護衣物告急,存貨僅能應付一個月。偏偏特首林鄭月娥心腹愛將的香港警察,多次在不同場合都被發現穿全套保護衣物,做一些與救護病人無關的工作,被斥濫用納稅人資源、搶奪醫護人員物資。

昨日記者會上,有記者向食衞局長陳肇始查詢,會否要求警隊退回有關物資,她吞吞吐吐說:「當然衞生署都會應該對於呢啲人員,例如去佢屋企呀……等等,或者送飯呀,都會有一定嘅指引嘅,呢 ...
“屈”警死全家 DLLM!

回覆 引用 TOP

抗議
暴徒都冇保護衣
點樣去暴動呀

人不犯我, 我不犯人, 人若犯我, 我必犯人, 嚴防敵人突然襲擊, 務殲一切入侵之敵!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lovewai2 於 2020-2-11 09:27 AM 發表

公立醫院醫護人員保護衣物告急,存貨僅能應付一個月。偏偏特首林鄭月娥心腹愛將的香港警察,多次在不同場合都被發現穿全套保護衣物,做一些與救護病人無關的工作,被斥濫用納稅人資源、搶奪醫護人員物資。

昨日記者會上,有記者向食衞局長陳肇始查詢,會否要求警隊退回有關物資,她吞吞吐吐說:「當然衞生署都會應該對於呢啲人員,例如去佢屋企呀……等等,或者送飯呀,都會有一定嘅指引嘅,呢個我哋都會檢視。」

記 ...
唔好成日睇毒果! 有啲只係作文而唔係新聞!
同香港賤台差不多,近日某節目被警察出信批評,你睇唔睇到台長講咩? 節目以嬉笑怒罵手法(呃收視),同主持人的不同角度。即係吹咩都得?! 話知真定假!?

回覆 引用 TOP

犀利防疫裝備
有網民睇過新聞直播片段時發現,有幾個警員full gear上陣後用手機自拍,有網民批評有關警員掛住影相,浪費防疫裝備,反而前線醫護人員只係著半透明藍色PPE保護衣,企到最前工作,都無警察用嘅咁高級。
噚日凌晨青衣長康邨康美樓部分住戶要緊急疏散檢疫,有著住全身白 . . . . . . (now新聞直播片段截圖)

引用:
原帖由 呂永祥 於 2020-2-16 03:42 PM 發表

“屈”警死全家 DLLM!
黑警值得 死全家  DLLM!

犀利防疫裝備
有網民睇過新聞直播片段時發現,有幾個警員full gear上陣後用手機自拍,有網民批評有關警員掛住影相,浪費防疫裝備,反而前線醫護人員只係著半透明藍色PPE保護衣,企到最前工作,都無警察用嘅咁高級。
噚日凌晨青衣長康邨康美樓部分住戶要緊急疏散檢疫,有著住全身白 . . . . . . (now新聞直播片段截圖)

回覆 引用 TOP

口窒係佢應對能力低

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 失去信心的人 於 2020-2-11 10:24 AM 發表

警察搶裝備又咩都唔做。
唔駛橕。全部都係事實。
樓主唔駛驚。蝗蟲最叻恐嚇。
你搞錯咗……「罷工」唔救人嘅係幾千件黑護唔係警察。

回覆 引用 TOP

毐果又抹黑。警方已岀声明。
一個月未有申新防護衣。
只用舊庫存。口罩一人一日一個,
仲抹黑正仆街,死全家。

回覆 引用 TOP

人一黃,腦便亡

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]