• 瀏覽: 10,011
  • 回覆: 13
我成日都好羨慕啲女仔瘦得嚟個shape好靚,尤其係個蜜桃臀,真係練得好嘅女仔,係大得嚟好翹,唔係好先練到,又唔可以成日坐,我似我嗰個咁一味得個大字,不過聽聞呢個位好難練,要keep住唔知每日做幾多下深蹲、提臀運動個啲返office一日坐足8個鐘,係咪好難練得成?

熱賣及精選
係嫁 呢個位本身咁多頑固脂肪
坐得多搞到個pat又大又扁 唯有再勤力d做下提臀運動.....

引用:
原帖由 yinyincchow 於 2020-1-13 07:01 PM 發表

係嫁 呢個位本身咁多頑固脂肪
坐得多搞到個pat又大又扁 唯有再勤力d做下提臀運動.....
但係返工真係冇辦法,呢排天氣凍返, 放左工就想係屋企攤,真係冇咩動力

引用:
原帖由 chowkayee 於 2020-1-14 03:36 PM 發表

但係返工真係冇辦法,呢排天氣凍返, 放左工就想係屋企攤,真係冇咩動力
我冬天都懶左做運動, 都驚自己會肥, 我自己又鐘意著skinny jeans, 所以有keep住去美容院做emsculpt, 再加臨訓前又做下提臀, 好在仲keep到個形

引用:
原帖由 chowkayee 於 2020-1-13 03:09 PM 發表

我成日都好羨慕啲女仔瘦得嚟個shape好靚,尤其係個蜜桃臀,真係練得好嘅女仔,係大得嚟好翹,唔係好先練到,又唔可以成日坐,我似我嗰個咁一味得個大字,不過聽聞呢個位好難練,要keep住唔知每日做幾多下深蹲、提臀運動個啲返office一日坐足8個鐘,係咪好難練得成? ...
真係吾係好識得欣賞大翹臀部,個人認為適中就最好了

先天: 60%, 後天: 40%
後天要靠做下肢運動鍛鍊, 如果肯堅持每週3天, 做3個月, 就會有效果

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hani. 於 2020-1-15 10:34 AM 發表

我冬天都懶左做運動, 都驚自己會肥, 我自己又鐘意著skinny jeans, 所以有keep住去美容院做emsculpt, 再加臨訓前又做下提臀, 好在仲keep到個形
哩部機簡直做懶人冬天恩物 訓響到30分鐘就等於做左2萬下提臀運動咁 一部機做齊減脂同增肌 無好點做運動都firm

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cool107 於 2020-1-15 02:14 PM 發表

真係吾係好識得欣賞大翹臀部,個人認為適中就最好了
我都係咁話😆

回覆 引用 TOP

係好難。要睇你先天大唔大

回覆 引用 TOP

單車機,好快賬股

回覆 引用 TOP

系呢 天天坐着着都扁塌了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chowkayee 於 2020-1-13 03:09 PM 發表

我成日都好羨慕啲女仔瘦得嚟個shape好靚,尤其係個蜜桃臀,真係練得好嘅女仔,係大得嚟好翹,唔係好先練到,又唔可以成日坐,我似我嗰個咁一味得個大字,不過聽聞呢個位好難練,要keep住唔知每日做幾多下深蹲、提臀運動個啲返office一日坐足8個鐘,係咪好難練得成? ...
坐响地下
雙手雙腳離地
用屎忽行路

好快變實的的

回覆 引用 TOP

坐8個鐘真的把屁股坐塌了

回覆 引用 TOP

係好難好難

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]