• 瀏覽: 2,804
  • 回覆: 12

款式同顏色吸引,售價合理!

不過,想問下有無用家同我一樣覺得,佢啲胸圍同底褲質素,好似無咁耐用呢?

引用:
原帖由 YenYen 於 2020-1-8 12:41 AM 發表

款式同顏色吸引,售價合理!

不過,想問下有無用家同我一樣覺得,佢啲胸圍同底褲質素,好似無咁耐用呢?
抵架。。。我都陪過女仔入去買,仲幫埋佢fitting

後尾佢手緊,我仲幫佢買咗個bra

回覆 引用 TOP

價錢係平、但會著壞胸 底底幾好

引用:
原帖由 yoszi9 於 2020-2-15 11:39 AM 發表

係呀!啲Bra就好睇唔耐用,底底就幾有性價比!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yoszi9 於 2020-2-15 11:39 發表

這個品牌走低價青春路線,所以搏你仲後生,未定型。見到D姐姐扮小妹妹幫襯,希望佢地當戰衣而唔係日常著啦?

引用:
原帖由 帶刺的橄欖枝 於 2020-2-19 08:41 AM 發表

這個品牌走低價青春路線,所以搏你仲後生,未定型。見到D姐姐扮小妹妹幫襯,希望佢地當戰衣而唔係日常著啦?
好多中學生個啲當日常著架 佢地未必會肯俾咁多錢去買bra

回覆 引用 TOP

但一啲唔襟著
全部半年內變形變殘

回覆 引用 TOP

以前讀緊書都會買佢
出黎做野就轉左peach john啦

特價時幾平

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tina.w 於 2020-2-20 09:17 AM 發表

以前讀緊書都會買佢
出黎做野就轉左peach john啦
同意!
大學時期既巴真係全部都係68~
afford到...
做野之後真係Peach John / Victoria Secret...

但68既底底性價比的確唔錯!

引用:
原帖由 米妮=] 於 2020-2-24 05:16 PM 發表

同意!
大學時期既巴真係全部都係68~
afford到...
做野之後真係Peach John / Victoria Secret...

但68既底底性價比的確唔錯!
如果要有d design又著得舒服68係ok抵架
讀大學頭兩年我都仲係戴緊邨街市d有pad鋼線bra
勁唔舒服
後來做下兼職賺到錢先開始買bra同打扮

引用:
原帖由 tina.w 於 2020-2-24 10:47 PM 發表

如果要有d design又著得舒服68係ok抵架
讀大學頭兩年我都仲係戴緊邨街市d有pad鋼線bra
勁唔舒服
後來做下兼職賺到錢先開始買bra同打扮
正常經歷!年幼時,母親都要幫家,外出工作,無暇照顧自己,所以,都係等佢放假時,到附近店舖購買內衣,更徨論什麼要求!

一切都係由自力更生開始,才學習如何建構自己!

回覆 引用 TOP