• 瀏覽: 3,347
  • 回覆: 13
我見廣告都幾吸引,想買來試下,但又驚冇用,因為之前試過其他牌子嘅瘦身產品都冇乜用。唔知有冇人試過fancl?

引用:
原帖由 Shirley861 於 2019-7-18 01:14 PM 發表
我見廣告都幾吸引,想買來試下,但又驚冇用,因為之前試過其他牌子嘅瘦身產品都冇乜用。唔知有冇人試過fancl?
證明佢Marketing做得好好

引用:
原帖由 ben007 於 2019-7-18 01:30 PM 發表

證明佢Marketing做得好好
即係冇用?

好肯定:全部垃圾無用

掉錢落海無分別

減肥係咪唯有靠少食+運動

呢d產品冇用的, 做多d運動啦

引用:
原帖由 karenchan 於 2022-8-6 09:35 發表
呢d產品冇用的, 做多d運動啦
YouTube 次次出廣告都見到陳嘉樂 千幾蚊10日包減10磅 保證減唔到10磅包退款 應該好多女士上當! 有無人join左係咪真係減到可以分享下!或有無人減唔到既係真係退左款?
有條友話自己見返自己d腹肌 笑死我 個條友有鬼腹肌咩!

引用:
原帖由 Shirley861 於 2019-7-22 11:23 發表
減肥係咪唯有靠少食+運動
唔係少食,係健康飲食

引用:
原帖由 stonelady 於 2022-8-6 11:01 發表

唔係少食,係健康飲食
健康飲食但食量好多咁又有咩用?

引用:
原帖由 spike 於 2022-8-6 10:39 發表

YouTube 次次出廣告都見到陳嘉樂 千幾蚊10日包減10磅 保證減唔到10磅包退款 應該好多女士上當! 有無人join左係咪真係減到可以分享下!或有無人減唔到既係真係退左款?
有條友話自己見返自己d腹肌 笑死我 個條友有鬼腹肌咩!
1日減1磅OK, 但係第2日增加返一磅, 第三日減一磅第四日增一磅, 如此類推, 第二十日就累積減咗十磅了

引用:
原帖由 spike 於 2022-8-6 11:26 發表

健康飲食但食量好多咁又有咩用?
食量過多或餐餐食到好飽,就唔算係健康飲食
完整、低加工食物唔容易食過量
反而高度加工過嘅食物就比較容易食得到多

主題標籤 #瘦身
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]