• 瀏覽: 17,914
  • 回覆: 42
  • 追帖: 1

引用:
原帖由 alice33442002 於 2019-5-17 01:04 AM 發表

除左返工,平時會唔會敢著薄身legging,點先可以做到唔現底底?
我冇著,legging有保護作用

熱賣及精選
引用:
原帖由 a_mm309 於 2019-6-14 12:50 發表

我都好羨慕啲身型夠好,可以直接着yoga pants出街嘅人~

我覺得要揀啲質料好啲嘅yoga pants啦,太薄,會走光、現形
really many girls wear yoga pants 四圍去

我有朋友著返工的

引用:
原帖由 alice33442002 於 2019-5-29 11:24 PM 發表

自問除左個胸唔大,身型都算好,尤其著緊身、legging。見人地偷望都開心架,男友又鐘意我著,不過過唔到自己。著t back真好唔舒服。男友講笑不如唔著。
我都有著legging返工,都好人望我😅

引用:
原帖由 alice33442002 於 2019-5-29 11:27 PM 發表

我係著oversize tee 或one piece。 著短裙又太細路女feel。
我都有這樣著,多數上身是oversize tank top 配bra top

引用:
原帖由 欣yanyan 於 2019-6-5 02:55 AM 發表

其實如果怕見底,就不要穿啦
如果要加多件tee或褲裙去遮住,那就不能顯示出legging之美
認同👍🏻

著t-back慢慢會習慣. 可以揀啲粗邊小小會比較容易適應. 慢慢可以試幼邊. 

4/7/2012 Grandpa I miss you.
你既所有事情終於完滿結束. 你可以安心休息.
點解呢兩個星期, 可以由好嚴重到穩定, 跟住離開.. Why??
我會著yoga pant呀

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2021-5-21 11:05 AM 發表

著t-back慢慢會習慣. 可以揀啲粗邊小小會比較容易適應. 慢慢可以試幼邊. 
都可以隨著這個方向試吓

引用:
原帖由 春天珍惜路人 於 2021-5-26 05:59 PM 發表

我會著yoga pant呀
Yoga Leggings 好好著呀!

其實睇吓返咩公司同係邊區返⋯
有啲公司就算星期五噤著都好似唔係噤好⋯

提示:支持鍵盤翻頁左 右