註冊 登入

請俾我D時間,我需要時間去面對

加油

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 純情的妲己 於 2019-2-13 05:10 PM 發表

其實都幾好笑,我同佢講感情,佢話已經冇感情,我同傾贍養費,撫養費,佢就話傾錢傷感情,,,

又話冇感情喇,傷咩感情喎,
我係一個過來人,明白當中無奈既感受,當年二十一歲結婚生仔,以為自己會擁有一個家,終於有人愛鍚我,事與願違,我比人拋棄,兒子五歲時,我決定不再乞求呢份愛,我簽名離婚。
樓主,你老公講呢啲說話,反影出佢既幼自,你應該多謝佢比一個機會你重生。
不要害怕未來而委屈自己,不要以苦為苦,歷練視為樂,好多單親媽媽都辛苦捱大兒女,用你堅強既勇氣帶大孩子吧。
不要回頭望過去,勇力向前衝未來

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香煎強勁的馬 於 2019-2-12 07:53 PM 發表

係咪男人想攪時唔俾攪?
一定中啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 純情的妲己 於 2019-2-12 01:15 PM 發表

呢排真係好攰,一個女人面對背叛既婚姻,精神上D折磨,感情上D傷害,湊住兩個幼小的BB,真係身心疲憊,佢可以繼續同其它女人逍遙快活,我就要一個人面對所有問題,我知道我需要堅強,

親人朋友都唔知我依嫁既情況,所以一個人默默承受,只想有個平台可以俾自己述說下,讓自己精神輕鬆D, ...
妲己好仆街架喎

再見了.........

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 純情的妲己 於 2019-2-13 10:01 PM 發表

父母年紀大,又唔係身邊,唔想佢地擔心,如果佢只係叫雞,錢搞定無感情糾葛,或者可以考慮,但叫雞叫到有感情,包小三,選擇拋妻棄子,難以接受 ...
你都係搵律師同佢傾,法庭見啦,記得影底拍底佢同二奶d相!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 純情的妲己 於 2019-2-12 01:15 PM 發表

呢排真係好攰,一個女人面對背叛既婚姻,精神上D折磨,感情上D傷害,湊住兩個幼小的BB,真係身心疲憊,佢可以繼續同其它女人逍遙快活,我就要一個人面對所有問題,我知道我需要堅強,

親人朋友都唔知我依嫁既情況,所以一個人默默承受,只想有個平台可以俾自己述說下,讓自己精神輕鬆D, ...
師姐,其實你也可按受身邊的親朋戚友幫你,怕你屈到病!😐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 me1980 於 2019-2-12 03:08 PM 發表

樓主,加油,我雖然係男人,因為曾經做錯事,所以一直希望自己可以做好啲,等我老婆可以知道我係愛佢嘅,慶幸嘅係佢仲喺我身邊。每個人都有軟弱嘅時候,加油加油。 ...
認同,出面很多寂寞女人,我差不多2、3個月緊有一個係身邊!😕

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 純情的妲己 於 2019-2-13 09:38 AM 發表

我會堅強行落去,
多D上來傾計,雖素未謀面,內心上支持你,加油!👍🏻😊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 純情的妲己 於 2019-2-13 05:10 PM 發表

其實都幾好笑,我同佢講感情,佢話已經冇感情,我同傾贍養費,撫養費,佢就話傾錢傷感情,,,

又話冇感情喇,傷咩感情喎,
你老公做人老豆都唔識做,肯定年紀很細!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 純情的妲己 於 2019-2-13 10:01 PM 發表

父母年紀大,又唔係身邊,唔想佢地擔心,如果佢只係叫雞,錢搞定無感情糾葛,或者可以考慮,但叫雞叫到有感情,包小三,選擇拋妻棄子,難以接受 ...
樓主要明白男人同女人身體構造不同,條女一、二個月才得一次做愛,女人可以忍,但男人好難忍,一星期起碼2、3次出火,出面D女人有D可以俾你做愛,但怕有手尾跟!

引用:
原帖由 留金對月 於 2019-2-16 07:58 AM 發表

樓主要明白男人同女人身體構造不同,條女一、二個月才得一次做愛,女人可以忍,但男人好難忍,一星期起碼2、3次出火,出面D女人有D可以俾你做愛,但怕有手尾跟! ...
叫雞又怕隻雞污漕,做男人你估好想叫雞咩!

回覆 引用 TOP

引用:

咁佢有冇做嘢俾錢養兩個小朋友啊?有就唔係自己面對啦. 你有冇返工定日日等佢俾錢?

講野前用下個死人腦啦

回覆 引用 TOP

57 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。