註冊 登入

2019之終極目標,go go go

引用:
原帖由 small2 於 2019-3-25 06:46 PM 發表

最仲意最後果句
加強metabolic rate, 食極唔肥!
我覺得你個case連lower body都可以操埋.
有D肌,札實啲,睇落無咁肉肉。
記得豬叔叔都係重訓瘦腿的

熱賣及精選
引用:
原帖由 yeeki_ab 於 2019-3-25 10:12 PM 發表

我覺得你個case連lower body都可以操埋.
有D肌,札實啲,睇落無咁肉肉。
記得豬叔叔都係重訓瘦腿的
叔叔腿正呀

引用:
原帖由 yeeki_ab 於 2019-3-25 10:04 PM 發表

始終食重要過操
weekend時拳館慶祝五週年,有小cupcakes... 但一諗起一個成三百五卡以上,已經多過一個鐘weight training, 就唔敢食
壞大事 唔好食呀

引用:
原帖由 涼涼愛胃胃 於 2019-3-25 10:35 PM 發表

叔叔腿正呀
想睇呀!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 涼涼愛胃胃 於 2019-3-25 10:35 PM 發表

叔叔腿正呀
上次大興奮,唔記得摸下添

引用:
原帖由 100000volt 於 2019-3-25 10:38 PM 發表

壞大事 唔好食呀
呵呵,只食咗幾粒生果

回覆 引用 TOP

@yeeki_ab 尋晚試左TRX做背,難喎,要d時間。 之前學cable 先~   不過學埋TRX 多手準備,冇拉機嘅地方又多樣野做背。唔怪得你core 咁堅,成個人要maintain啱位唔容易

引用:
原帖由 100000volt 於 2019-3-26 08:31 AM 發表

@yeeki_ab 尋晚試左TRX做背,難喎,要d時間。 之前學cable 先~   不過學埋TRX 多手準備,冇拉機嘅地方又多樣野做背。唔怪得你core 咁堅,成個人要maintain啱位唔容易 ...
我今晚玩呢個
https://youtu.be/4VUMnl8IX3w

coach話嫌易可以彈跳換脚

trx玩得好,可以全身train到同埋喺屋企裝到

識玩,自身重量都可以好堅,分分鐘甘過好多負重workout

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yeeki_ab 於 2019-3-26 01:02 AM 發表

上次大興奮,唔記得摸下添
到你返黎我提你....摸

引用:
原帖由 涼涼愛胃胃 於 2019-3-26 09:32 AM 發表

到你返黎我提你....摸
唔係你帶頭咩

回覆 引用 TOP

好勢利!搞到我都想減

引用:
原帖由 pokinganny 於 2019-3-26 12:42 PM 發表

好勢利!搞到我都想減
多謝

坐言起行,一定得

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。