註冊 登入

發現同第個瞬眛

發現同第個瞬眛 E-mail 此主題給朋友

同女友一齊一年幾!一直都正正常常,會嘈下吵,但又會哄返對方咁!
有日我無意間發現佢whatsapp入面會叫第二條仔做男朋友,好似情侶之間既對話咁!又會話你整到我好痛之類既對話!
依我男仔,我女友曾經同我提過,佢話係佢好好好既朋友,基本上我條女返工都會見到!
之後我問返我女朋友,佢話同佢只係玩,佢都承認咁既對話持續左大半個月!同我嘈吵唔開心,依個男仔會哄佢開心,開解佢!
我相信佢無攪埋,但就好難受,我想問如果面對咁既情況,應該點做?應該放手嗎?
PS: 我仲鐘意佢的!

熱賣及精選
她已答同他無野,但你又介意他存在,未來只會無限♾的嘈吵,

回覆 引用 TOP

G,全部都係G

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 DeViL_BB 於 2018-12-6 06:08 PM 發表

同女友一齊一年幾!一直都正正常常,會嘈下吵,但又會哄返對方咁!
有日我無意間發現佢whatsapp入面會叫第二條仔做男朋友,好似情侶之間既對話咁!又會話你整到我好痛之類既對話!
依我男仔,我女友曾經同我提過,佢話係佢好好好既朋友,基本上我條女返工都會見到!
之後我問返我女朋友,佢話同佢只係玩,佢都承認咁既對話持續左大半個月!同我嘈吵唔開心,依個男仔會哄佢開心,開解佢!
我相信佢無攪埋,但就好難受,我想問如果面對咁既情況,應該點做?應該放手嗎?
PS: 我仲鐘意佢的!
佢擺明有其他選擇咁你就要醒定啲你仲亂發脾氣只會死得更快

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 DeViL_BB 於 2018-12-6 06:08 PM 發表

我相信佢無攪埋,但就 ...
食左先才放手......

回覆 引用 TOP

加油💪🏻

回覆 引用 TOP

唔駛擔心, 樓主又識多個女仕,
當買個保險, 又保留轉會機會.
有實力係要show俾人睇.

回覆 引用 TOP

好明顯,放手吧

回覆 引用 TOP

引用:

人地知己朋友,又何必咁呷醋

愛情不是遊戲,你玩情,情玩你!

回覆 引用 TOP

緊係分手啦!佢有做過即係已經想同另外一個發展

回覆 引用 TOP

分手啦

回覆 引用 TOP

現在你不放手,將來只會更加痛
長痛不如短痛

回覆 引用 TOP

引用:

佢話同佢只係玩............

引用:
原帖由 georgelee 於 2019-1-12 05:25 PM 發表

佢話同佢只係玩............
好簡單,條女有冇俾你拖手,攬攬錫錫,冇就檔你係兵咋,榨完你啲錢即棄。另外某君可能上埋床,你留仲係男人。

呢類臭Hi 去speed dating多的是。

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。