註冊 登入

[護膚] 香港抽脂全記錄-超音波抽脂-冇想像中咁驚

本主題由 mongkok brother 於 2018-12-4 10:27 AM 分類
引用:
原帖由 angelachan99 於 2019-3-8 06:29 PM 發表

我見你著個d緊身衣著成個月仲要冇得沖涼,咁佢係點抽d脂?如果我好多脂肪係咪都會幫我抽多d出黎?
見醫生果時佢會建議抽咩位,未必洗全身抽,我肚腩勁都係抽上腹下腹,正常人點都有脂肪,不過太勁積左係到又減唔到先要抽啦

熱賣及精選
唔洗全身麻醉?清醒下做咪好恐怖?
引用:
原帖由 shanshan1997 於 2019-3-8 12:34 AM 發表

有,冷凍溶脂唔係做機嗎?我做抽脂係手術,不過我呢種唔洗全身麻醉,做完要等一個月先可除緊身衣

引用:
原帖由 shanshan1997 於 2019-3-11 05:05 AM 發表

見醫生果時佢會建議抽咩位,未必洗全身抽,我肚腩勁都係抽上腹下腹,正常人點都有脂肪,不過太勁積左係到又減唔到先要抽啦
肚腩真係好難減到平哂,如果抽脂真係有用我都想去抽,夏天著泳衣都有自信D 唔洗肚突突

引用:
原帖由 mikohi 於 2019-3-11 02:03 PM 發表

唔洗全身麻醉?清醒下做咪好恐怖?

睡眠麻醉,之後再局部麻醉,所以都唔係清醒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 公園大大天才 於 2019-3-11 11:26 PM 發表

肚腩真係好難減到平哂,如果抽脂真係有用我都想去抽,夏天著泳衣都有自信D 唔洗肚突突
我d手手腳腳唔肥,唯獨係有個啤酒肚,頂唔順又減唔到先做,做完不後悔

引用:
原帖由 shanshan1997 於 2019-3-12 12:27 AM 發表

我d手手腳腳唔肥,唯獨係有個啤酒肚,頂唔順又減唔到先做,做完不後悔
咁我地情況都幾似,你依家有冇話刻意節食keep?so far 效果係咪都同岩岩打完差不多冇乜反彈?

引用:
原帖由 公園大大天才 於 2019-3-13 12:23 AM 發表

咁我地情況都幾似,你依家有冇話刻意節食keep?so far 效果係咪都同岩岩打完差不多冇乜反彈?
我係抽脂唔多係打溶脂針呀,溶脂針係香港未注冊,另一方面我做肚腩位都大部位,所以係做抽脂!

引用:
原帖由 shanshan1997 於 2019-3-13 12:27 AM 發表

我係抽脂唔多係打溶脂針呀,溶脂針係香港未注冊,另一方面我做肚腩位都大部位,所以係做抽脂!
喔喔,之前聽過人講話如果想效果好D就最好注意飲食,咁抽完d肉會唔會鬆哂?始於一下子抽咁多😣

引用:
原帖由 公園大大天才 於 2019-3-13 09:42 PM 發表

喔喔,之前聽過人講話如果想效果好D就最好注意飲食,咁抽完d肉會唔會鬆哂?始於一下子抽咁多😣
唔好懶要著足成個月緊身衣,我d肉冇鬆,見到肥人減肥之後鬆哂都幾恐佈,之前都有擔心呢個問題

引用:
原帖由 Edithtin 於 2019-1-1 05:18 PM 發表

可唔可以講下點解你唔揀台灣?我之前睇左個台灣女仔寫嘅blog, 佢天生全腿都係粗,成身都唔肥,所以只可以抽脂,抽完真係靚哂,都係萬幾蚊港紙。

PS: 真係好心動🙈不過冇勇氣。 ...
萬幾咁平!有冇link😂😂

引用:
原帖由 shanshan1997 於 2019-3-15 10:54 AM 發表

唔好懶要著足成個月緊身衣,我d肉冇鬆,見到肥人減肥之後鬆哂都幾恐佈,之前都有擔心呢個問題
除左沖涼之外都要著住????成個月??咁咪好唔方便?你都係成個月日日除左沖涼都著住?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 七個可愛的白襪 於 2019-3-16 00:12 發表

萬幾咁平!有冇link😂😂
我唔記得喇,都係打抽脂定瘦腿嗰啲字搵到。

回覆 引用 TOP

之前減過肥d肉勁多紋,依家又肥返我呢類抽係咪都work? 如果真係瘦到唔差在比小小錢,減肥減到好灰

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 shanshan1997 於 2018-10-25 12:24 AM 發表

大陸,台灣,香港都搵哂資料,最後揀番香港做,最後埋單計哂唔洗7萬
⾃己係微胖女,肚腩⼀直係我最concern 位置,全⾝都係有 少少⾁肉地,但不難睇,唯獨肚腩位係中央肥胖好難減,已試 過無數次減肥,每次都全⾝瘦包括胸部,減到由C變A,最瘦 試過110磅以下,每次瘦完都會變紙⽚片,睇落去唔健康,⽽且很快反彈,⼜重反125-130磅之間
之後試過溶脂機,不過只係keep到唔夠⼀年年,每次做完都覺 得肚 ...
之後有出現硬塊? 如有幾耐先消散?

引用:
原帖由 roar3000 於 2019-3-18 12:01 AM 發表

之後有出現硬塊? 如有幾耐先消散?
冇硬塊,我康復完之後有用按摩油自己按,冇發現有硬塊或者凹凸,瘀腫就一個月內當你除緊身衣個時就散哂了
中間時間24小時要著緊身衣所以唔會係甘睇個傷口

回覆 引用 TOP

105 1234567
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。