• 瀏覽: 167,714
  • 回覆: 997
  • 追帖: 36
引用:
原帖由 christyng@0@ 於 2021-5-17 11:48 PM 發表

幾錢?share 下,我以前做都唔貴,可能通脹囉,我見每年都冇調整價錢,d jm話番我知
19800,男DR,都係你嗰間,我冇揾到女DR,就唔到期

熱賣及精選
引用:
原帖由 天生是皇后 於 2021-5-20 02:15 AM 發表

19800,男DR,都係你嗰間,我冇揾到女DR,就唔到期
👍🏻👍🏻平咗,我分享完之後都一直見到調整價錢,不過真心講醫生手勢好好,冇凹同埋冇反彈眼袋,眼袋手術萬幾兩萬幾都好,都係好值得做既野

引用:
原帖由 christyng@0@ 於 2018-6-15 02:50 AM 發表

之前係到睇完個jm介紹之後去左做內開眼袋,laser 內開眼袋,依家已經過左幾個月啦,術 後經過大概10日到就消腫,原本個jm都講得好詳細,我補充少少,係香港做依個手術,之後 唔洗貼膠布係眼袋位,因為有見過人做要痴住(講真咁樣痴要閉關係屋企)除左頭3-4日 真係腫同瘀,我出街戴黑超,第5日用粗框眼鏡已經岩岩好遮到瘀既位置,第5-7日係進入 消瘀階段,出街可以用遮膏但個人建議如非必要戴眼鏡都遮到,粗 ...
你好!請問可以pm醫生資料嗎?謝謝你!

可以pm醫生資料嗎!

引用:
原帖由 christyng@0@ 於 2021-5-22 10:36 PM 發表

👍🏻👍🏻平咗,我分享完之後都一直見到調整價錢,不過真心講醫生手勢好好,冇凹同埋冇反彈眼袋,眼袋手術萬幾兩萬幾都好,都係好值得做既野
就係問完你同有個jm之後遲左冇去做,由兩萬去到兩萬八,我原本都諗住兩萬八,點知又有得揀兩萬有找,姑娘又話醫生做好多眼袋手術叫我放心都係好醫生,時間又就到所以一試👏🏻👏🏻👏🏻

引用:
原帖由 天生是皇后 於 2021-5-30 10:28 PM 發表

就係問完你同有個jm之後遲左冇去做,由兩萬去到兩萬八,我原本都諗住兩萬八,點知又有得揀兩萬有找,姑娘又話醫生做好多眼袋手術叫我放心都係好醫生,時間又就到所以一試👏🏻👏🏻👏🏻
老肚講句早做早享受,遲買舊幾舊,如果要就長假期想搵女醫生做,都早d book 定嫁,個個都想長假期復原冇人知做左手術

引用:
原帖由 christyng@0@ 於 2021-6-1 11:30 PM 發表

老肚講句早做早享受,遲買舊幾舊,如果要就長假期想搵女醫生做,都早d book 定嫁,個個都想長假期復原冇人知做左手術
我情況就係咁,好早之前搵哂資料拖拖下就見到加哂價,好好彩呢位男醫生都好👍🏻

你好! 可以pm 醫生資料嗎? Thx!!!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]