[計劃生育][陀B生活] 6w有流啡同血

引用:
原帖由 iris9556 於 2018-6-7 10:50 PM 發表

我4月23日黎經,5月25驗到有孕,
但6月3日4日都有留鮮血幾滴,同埋流啡。
隔左三四日又留幾滴血同啡,照左超聲波同超陰波,醫生只見到胎襄,還未見到BB心跳!
我而家真係好驚...... ...
師姐,我老婆同你差唔多時間,情況都差唔多
我開頭以為你係佢,佢琴日本身產檢,但因為肚痛關係入左院留醫,宜家keep住有血
聽日打算check完,出院就直接去診所打安胎針

醫生今日同我老婆講bb又走了,上兩星期還有閃閃😭😭

引用:
原帖由 044044a06 於 2018-6-21 02:56 AM 發表

師姐,我老婆同你差唔多時間,情況都差唔多
我開頭以為你係佢,佢琴日本身產檢,但因為肚痛關係入左院留醫,宜家keep住有血
聽日打算check完,出院就直接去診所打安胎針 ...
我今次照完有閃閃!醫生話係子宮頸充血😔可能行房問題掂到佢就流血

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 孩子先生 於 2018-6-25 01:52 PM 發表

醫生今日同我老婆講bb又走了,上兩星期還有閃閃😭😭
有冇去睇多一個醫生先作決定啊?你同太太都要加油!

引用:
原帖由 iris9556 於 2018-6-25 01:55 PM 發表

有冇去睇多一個醫生先作決定啊?你同太太都要加油!
多謝你,但我哋上次後都不太樂觀,我老婆幾年前小產過一次,唉...整定嘅

引用:
原帖由 孩子先生 於 2018-6-25 01:57 PM 發表

多謝你,但我哋上次後都不太樂觀,我老婆幾年前小產過一次,唉...整定嘅
可以睇多個醫生確定!但有咩情況都好,記住養好身體!自然BB又返黎!加油,支持太太陪住太太,唔好令佢太自責!你都要加油。

引用:
原帖由 iris9556 於 2018-6-25 02:02 PM 發表

可以睇多個醫生確定!但有咩情況都好,記住養好身體!自然BB又返黎!加油,支持太太陪住太太,唔好令佢太自責!你都要加油。
多謝你

回覆 引用 TOP

其實老婆今次好正面咁面對,反而估唔到自己會突然老婆面前喊咗出來😣😣我真係好失敗….

引用:
原帖由 孩子先生 於 2018-6-25 08:45 PM 發表

其實老婆今次好正面咁面對,反而估唔到自己會突然老婆面前喊咗出來😣😣我真係好失敗….
吾好放棄,中醫師話我太太底子差,好難懷孕,又有內分泌問題,還有身體問題,去威記做iVf,又去深圳做,做過很多檢查,又試過宮外孕,但我太太好堅強,過程好辛苦,又經歷失敗,七年了,終於成功了。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 孩子先生 於 2018-6-25 08:45 PM 發表

你一定得咖!依家最重要身體健康先!

回覆 引用 TOP

引用:

宜加最緊要係調理好個身體,保持心境開朗,bb係好講緣份,有時當你想放棄時,佢就黎

回覆 引用 TOP

加油呀!不過我冇你咁好彩,今個星期都流血,去睇醫生話小產了

回覆 引用 TOP

42 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。