• 瀏覽: 81,334
  • 回覆: 568
  • 追帖: 17
熱賣及精選
引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2020-12-24 07:29 PM 發表

個時第一次打要打300u, 之後補都唔洗打咁多lu
樓主可唔可以pm醫生啲資料畀我唔該

可以pm 醫生資料?

pm-ed.  pls check

樓主做有冇打緊Botox ? 想知係唔係會有抗藥性問題?

引用:
原帖由 Stellasiu 於 2021-4-27 07:38 PM 發表

樓主做有冇打緊Botox ? 想知係唔係會有抗藥性問題?
我差唔多夏天先打,我打開個醫生有得打xeomin, 兩隻都有效,唔洗驚打完冇野睇

打完係唔係企唔到太耐會腳仔軟? 幾耐先康復到

引用:
原帖由 Purple妹妹 於 2021-4-30 08:58 PM 發表

打完係唔係企唔到太耐會腳仔軟? 幾耐先康復到
第一次打會大d感覺,你預兩星期到會習慣,我番office 唔洗成日企

引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2021-4-28 07:54 PM 發表

我差唔多夏天先打,我打開個醫生有得打xeomin, 兩隻都有效,唔洗驚打完冇野睇
Xeomin係咩?

Hello 想問下可唔可以比埋醫生資料我 新手pm唔到🥲

引用:
原帖由 動物管理員 於 2021-5-5 09:52 PM 發表

Xeomin係咩?
都係肉毒桿菌一種,你上網睇下有好多資料嫁

引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2018-5-2 11:07 PM 發表

天生小腿肌就特別勁,細個有玩下田徑,搞到舊肌肉再發達d,個時唔會點比較小腿同埋都唔care學生時期朋友都係玩田徑,但係出左黎做野番工要著裙就發現我對腿真係舊肌肉好明顯,有d 男同事隻腳仲幼過我真係sad 爆。。。用過唔同方法瘦小腿,唔想好似踢女足咁,試過壓力褲,出去按摩,自己按,冇改善,著壓力褲熱到出疹,好耐之前都知botox可以打小腿位,不過驚冇效果所以冇試,前排loop 瘦小腿文見到個blog ...
樓主,可以PM 醫生資料嗎?

可否pm醫生和診所資料🙏🏻

引用:
原帖由 Anatoot 於 2021-9-16 11:04 PM 發表

可否pm醫生和診所資料🙏🏻
頭一次佢會打多啲份量,之後去都係補

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]