• 瀏覽: 89,207
  • 回覆: 354
  • 追帖: 11
+72
引用:
原帖由 pzozizuz 於 2022-10-25 14:30 發表

冇話飲8杯水嘅
平均每餐500卡基本上唔會飽,只係暫時無飢餓感,自然會飲水飲啡漲飽個肚。

引用:
原帖由 四眼敏 於 2022-10-27 01:30 發表

開始跳舞減磅,頂吾順了。
頂唔順乜野?頂唔順自己肥定頂唔順跳舞辛苦?

引用:
原帖由 1MH1 於 2022-10-30 10:21 發表

頂唔順乜野?頂唔順自己肥定頂唔順跳舞辛苦?
緊係頂唔順自己肥了,跳d 緊單嘅舞同踢腿運動

我以前喺呢度開post既時候,好似見過你個名,減咁多年都仲減緊?但係睇番你食野,作息和運動,好差喎,完全唔覺你有十幾年減肥經驗,替你難過

引用:
原帖由 力力奇 於 2022-11-2 10:03 發表
我以前喺呢度開post既時候,好似見過你個名,減咁多年都仲減緊?但係睇番你食野,作息和運動,好差喎,完全唔覺你有十幾年減肥經驗,替你難過
係阿,之前總可以1萬步以上,以家腰傷越來越重,咩運動做2-3個字都腰痛、喘氣。慚愧阿!

引用:
原帖由 1MH1 於 2022-10-30 10:19 發表

平均每餐500卡基本上唔會飽,只係暫時無飢餓感,自然會飲水飲啡漲飽個肚。
我一日食唔到1500,偶爾一餐過,有時一日計落得1000卡者

引用:
原帖由 四眼敏 於 2022-11-8 13:02 發表

我一日食唔到1500,偶爾一餐過,有時一日計落得1000卡者
感覺ok兼營養均衡就得。我呢排都放慢或速度

師姐努力,只要有恆心一定會成功

引用:
原帖由 四眼敏 於 2022-11-8 13:02 發表

但食咁少都減唔到咩?體脂仲係37咁高

引用:
原帖由 spike 於 2022-11-10 00:02 發表

但食咁少都減唔到咩?體脂仲係37咁高
就係囉,食得好少,麥皮白烚蛋,夜晚食少少,日頭生果青紅棗、蘋果等

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]