• 瀏覽: 176,989
  • 回覆: 861
  • 追帖: 42
樓主 想問醫生名同價錢。plz pm thx !
有興趣

熱賣及精選
現在身型如何?

引用:
原帖由 qiqi 於 2021-5-31 12:22 PM 發表

現在身型如何?
今年肥左差唔多有3kg, 但係大腿冇點粗到,胸一直都keep到, 肚位開始有啲腩,努力keep磅數中

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2021-5-31 08:45 PM 發表

今年肥左差唔多有3kg, 但係大腿冇點粗到,胸一直都keep到, 肚位開始有啲腩,努力keep磅數中
胸你滿意?想問你隆完之後大概吸收左幾多,我之前問過你,多謝你回覆,你肥左3kg 差唔多十磅腿都冇肥到?

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-7 02:38 AM 發表

一直想做抽脂好耐,但係我自己又驚痛,網上睇過又話好多問題,但係睇完顏子X係雜誌到分享做抽脂再豐胸先知而家有種新既抽脂方法Ultra-Z,睇完諗左好耐又心思思,其實我吾算肥嫁,120幾磅但係大腿好多肉,小腿就正常,同埋本身細b cup 既我覺得走去隆胸又好似有d無謂始終係假體吾自然,但如果抽完脂再可以用反去豐胸又好似幾好,查詢完一倫之後幾個月前終於做左啦😍。而家康復哂就分享下啦

手術前及過程

手 ...
Please pm details thank you

引用:
原帖由 古深情的羊羊 於 2021-6-10 08:51 PM 發表

胸你滿意?想問你隆完之後大概吸收左幾多,我之前問過你,多謝你回覆,你肥左3kg 差唔多十磅腿都冇肥到?
吸收唔多,我果時緊張左好耐,怕吸收,一直都保持俾原來升左一cup, 其實我之前都提過醫生抽出黎的脂肪,脂肪存活率要夠高之後再注胸先keep到,今年肥左呀,腿唔肥,其實抽左脂肪既位好難會肥番,因為少左脂肪細胞,但唔等於唔會肥係其他位,所以味有個肚腩仔😞😞😞,我要keep番去之前磅數

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]