• 瀏覽: 368,936
  • 回覆: 2,544
  • 追帖: 85
本主題由 bobojit 於 2020-5-24 10:01 PM 提升
引用:
原帖由 dickson22 於 2020-10-19 12:14 PM 發表

可以接受
麻煩師兄幫忙睇睇,請幫手點評吓,thx

熱賣及精選
還有一粒,thx

引用:
原帖由 ykbgary 於 2020-10-19 01:36 PM 發表

麻煩師兄幫忙睇睇,請幫手點評吓,thx
車工免強接受,裂紋檢查清楚就好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ykbgary 於 2020-10-19 01:37 PM 發表

還有一粒,thx
裂紋嚴重

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 山上宇宙的樓主 於 2020-10-15 10:12 PM 發表

唔該晒
另外再搵咗粒6351859669
110k (細鋪)呢粒比例會唔會好d(火,車工)?有無其他要留意?

另有3粒 1ct 都係細鋪 約100K 上下

我係諗住如果1.5ct 搵唔啱嘅話 同接近嘅budget揀返1ct 左右嘅,呢幾粒1ct你覺得點呢?

請點評 謝謝 ...
可唔可以幫我睇埋呀?唔該晒🙏🙏

呢粒48k到,請問值得買嗎?
https://www.gia.edu/CN/report-check?reportno=5353707620

引用:
原帖由 leong833 於 2020-10-20 01:52 AM 發表

呢粒48k到,請問值得買嗎?
https://www.gia.edu/CN/report-check?reportno=5353707620
44k可以接受

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 山上宇宙的樓主 於 2020-10-19 10:53 PM 發表

可唔可以幫我睇埋呀?唔該晒🙏🙏
冇法顯示證書資料,如趕的發出來看看!

引用:
原帖由 dickson22 於 2020-10-21 06:11 PM 發表

冇法顯示證書資料,如趕的發出來看看!

麻煩晒🙏🙏
1.6ct 嗰粒係咪大可能係黑點?

回覆 引用 TOP

請問呢粒石如何? 咩價錢合理? 為何放係粒2ct F/SI1 (上面果隻)某d角度顏色會差咁遠ge? Thx thx

附件

EE3928A3-1681-47E9-9B5D-8E8061AC937A.jpeg(230.91 KB)

2020-10-22 01:33 AM

44D65DCE-C05C-456E-B08C-AB1EFDC3199B.jpeg(86.74 KB)

2020-10-22 01:33 AM

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]