• 瀏覽: 1,793
  • 回覆: 9
如題,通常要早幾耐請,同埋佢地會做到d咩,thx

大約你簡到反
既4個月左右

回覆 引用 TOP

正常係你心目中既3成工作
多左你好彩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 電梯泛黃的核心 於 2019-3-28 11:11 PM 發表

而家請過工人要三四個月(新妹),建議係生之前到任

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 電梯泛黃的核心 於 2019-3-28 11:11 PM 發表

妳現在已經有左?應該越早越好,因為大家都要磨合,如果唔啱心水,可以有啲時間處理。

可以做到幾多妳要求,睇妳點教,點對佢,妳運氣。

請新外傭,預算要幾個月,亦可以搵搵係香港完約外傭。

呢區啲會員應該有學識,斯文,外傭咪外傭囉,新咩妹呀,搵外傭照顧初生bb,搵個妹返嚟做咩呀?一定係搵有經驗架啦,仲妹咩,啲食外傭豬家,滿腦子都係....

呢個帖,睇下幫到你嗎?

https://ladies.discuss.com.hk/vi ... &extra=page%3D2

請問 除左識人外重點樣可以搵到香港完左約咗姐姐

引用:
原帖由 NeverGiveUp369 於 2019-3-29 07:57 PM 發表

妳現在已經有左?應該越早越好,因為大家都要磨合,如果唔啱心水,可以有啲時間處理。

可以做到幾多妳要求,睇妳點教,點對佢,妳運氣。

請新外傭,預算要幾個月,亦可以搵搵係香港完約外傭。

呢區啲會員應該有學識,斯文,外傭咪外傭囉,新咩妹呀,搵外傭照顧初生bb,搵個妹返嚟做咩呀?一定係搵有經驗架啦,仲妹咩,啲食外傭豬家,滿腦子都係....

呢個帖,睇下幫到你嗎?

htt ...
等我度下個期先,thanls

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 龍哥LLG 於 2019-3-29 09:29 PM 發表

請問 除左識人外重點樣可以搵到香港完左約咗姐姐
下載 apps...  helper choice ,自己揀自己見

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

Overseas 要早三四個月請
幫你做哂操重功夫,煮飯洗衫等,教定佢點湊初生b

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]