• 瀏覽: 15,574
  • 回覆: 49
玩還玩,老公玩到同個女人講:can I be your boyfriend
點忍呀!

引用:
原帖由 山邊不見了羊羊 於 2021-9-2 07:54 AM 發表
玩還玩,老公玩到同個女人講:can I be your boyfriend
點忍呀!
唔洗驚。
好過佢同條仔講:
i want to be yr girlfriend.

引用:
原帖由 山邊不見了羊羊 於 2021-9-2 07:54 AM 發表
點忍呀!
捉奸在床

引用:
點忍呀!
點樣睇到

引用:
點忍呀!
講英文,咁嗰條女應該係工人姐姐嚟

樓豬 how old are you CAn i date u

同老公攤牌

引用:
原帖由 unoteseven 於 2021-9-2 08:41 AM 發表

唔洗驚。
好過佢同條仔講:
i want to be yr girlfriend.
or

I want you to be my boyfriend

引用:
原帖由 屙唔出屎 於 2021-9-2 08:54 AM 發表

點樣睇到
有日佢叫我幫佢搵返一個link俾佢,但我自己手機已刪除,我就拎佢電話揾返條link, 就係咁,睇到

引用:
原帖由 七個幼稚的魚蝦 於 2021-9-2 10:24 AM 發表

or

I want you to be my boyfriend
咁就再慘d啦
碌撚使用權被剝削

引用:
原帖由 山邊不見了羊羊 於 2021-9-2 10:24 AM 發表

有日佢叫我幫佢搵返一個link俾佢,但我自己手機已刪除,我就拎佢電話揾返條link, 就係咁,睇到
當交朋友玩下都算,仲講埋出口話做BF...
冇得救

唔駛佢自己難開口,你自己發現,佢可以消失!

有些男人極野性,四出獵食,本質難以改變,要嚴加管教﹗

你應該代老公私下寫What do you feel last time?有無整親你。

條女點答,就有哂你想知既答案同是否要離 婚既方向,使乜估估吓。

如果你選擇問老公,基本上你等於選擇原諒佢,對嗎?

三個女人?
三件豆腐!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]