• 瀏覽: 5,000
  • 回覆: 17
好明白揀左個唔夠夾既對象做另一半係有幾無癮.... 女人其實都係注重心靈上既交流多,講多幾次價值觀唔太一樣,耐左咩都唔想多講,真係覺得勁空虛。關於sex, 哩方面唔夾都真心慘,其實放工後勁攰已想訓覺,佢仲要格眼要做,say no 就話你成日話唔做性冷感,又話你石女冇水,我果下心諗,起出面我係點唔通話你知咩。話得多真係完全再冇意欲同佢做。奉勸各位仲愛老婆既,如有哩個問題,真係細心d, 比多d體諒,比多d情趣。 女人需求唔大係真。

提示: 違規內容已被屏蔽
男人食色性也,婚後追求三餐一篤

樓主可能唔知道,精力旺盛嘅年輕男人,滿腦子都是性。不要怪男人,天生喺咁樣,要怪就怪上天。
樓主需求唔大,但喺男人需求大,點搞? 男人是有性先有愛,女人相反。男女依 d 心理生理的差異,兩個人要攤出來講,找出平衡點

還原基本法......溝通
只要多溝通就會有交流

呢度好多師兄呻過 :
老婆結婚前, 乜都得..................
結婚後, 免得過就免..................生咗或者結咗幾年, 就直接拒絕.............

似乎結婚先至係做同唔做嘅界線..........

引用:
原帖由 dooropener 於 2022-6-6 00:39 發表
樓主可能唔知道,精力旺盛嘅年輕男人,滿腦子都是性。不要怪男人,天生喺咁樣,要怪就怪上天。
樓主需求唔大,但喺男人需求大,點搞? 男人是有性先有愛,女人相反。男女依 d 心理生理的差異,兩個人要攤出來講,找出平衡點
唉... 真係要大左先明,但有時時間過去左,再講都冇咩用

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2022-6-6 09:56 發表
還原基本法......溝通
只要多溝通就會有交流
就係一個想多d 一個唔想 唔想到會講不如淘個飛機杯比你啦…

引用:
原帖由 niccheng 於 2022-6-6 23:13 發表

就係一個想多d 一個唔想 唔想到會講不如淘個飛機杯比你啦…
試下大家去睇婚姻輔導

引用:
原帖由 niccheng 於 2022-6-5 17:44 發表
好明白揀左個唔夠夾既對象做另一半係有幾無癮.... 女人其實都係注重心靈上既交流多,講多幾次價值觀唔太一樣,耐左咩都唔想多講,真係覺得勁空虛。關於sex, 哩方面唔夾都真心慘,其實放工後勁攰已想訓覺,佢仲要格眼要做,say no 就話你成日話唔做性冷感,又話你石女冇水,我果下心諗,起出面我係點唔通話你知咩。話得多真係完全再冇意欲同佢做。奉勸各位仲愛老婆既,如有哩個問題,真係細心d, 比多d體諒,比 ...
離婚吧
無謂累人
叫佢搵過另一個性趣相若的吧

其實我又唔同意喎,性生活都可以係一種減壓放鬆嘅活動!工作做得辛苦做得攰,搞下嘢嚟放鬆下都好呀!

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2022-6-7 21:18 發表

離婚吧
無謂累人
叫佢搵過另一個性趣相若的吧
絕對同意!

講得好好

引用:
原帖由 niccheng 於 2022-6-5 17:44 發表
好明白揀左個唔夠夾既對象做另一半係有幾無癮.... 女人其實都係注重心靈上既交流多,講多幾次價值觀唔太一樣,耐左咩都唔想多講,真係覺得勁空虛。關於sex, 哩方面唔夾都真心慘,其實放工後勁攰已想訓覺,佢仲要格眼要做,say no 就話你成日話唔做性冷感,又話你石女冇水,我果下心諗,起出面我係點唔通話你知咩。話得多真係完全再冇意欲同佢做。奉勸各位仲愛老婆既,如有哩個問題,真係細心d, 比多d體諒,比 ...
男女互動

引用:
原帖由 dooropener 於 2022-6-6 00:39 發表
冇錯

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]