• 瀏覽: 16,352
  • 回覆: 51
離 左 婚 已 經 幾 年 , 我 估 計 她 仍 是 單 身 中 .

當初同佢激情過後, 愛情變親情的過程中, 我沒有好好理會佢的感受, 係我做得唔好.

雖然雙方都有責任, 但最主要都係我的問題, 如果我可以一直保持最初的態度, 其實好多事情都係包容到的, 但我沒有了包容. 

現在佢一個女人, 也過得不容易, 我真希望佢快D搵到佢的幸福. 

佢提出離婚的時候, 我喊到好似細路咁, 求佢不要, 但佢的心好決絕. 

到近來我發現佢好似有想複合的意思, 但我已經失去左動力了, 我好似唔係咁想. 

呢D話, 係我心底話, 但佢呢世也未必會知, 我只想佢早日找到幸福, 係我對佢唔住. 

熱賣及精選
引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-8-22 08:27 PM 發表

離 左 婚 已 經 幾 年 , 我 估 計 她 仍 是 單 身 中 .

當初同佢激情過後, 愛情變親情的過程中, 我沒有好好理會佢的感受, 係我做得唔好.

雖然雙方都有責任, 但最主要都係我的問題, 如果我可以一直保持最初的態度, 其實好多事情都係包容到的, 但我沒有了包容. 

現在佢一個女人, 也過得不容易, 我真希望佢快D搵到佢的幸福. 

佢提出離婚的時 ...
跳樓啦仆街,扮q晒野講咁多

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-8-22 08:27 PM 發表

佢提出離婚的時 ...
大家都咁大,相處咁多年,離婚後,大家都單身。大家都咁大啦!你同佢揾過第個都唔適合,你哋呢啲其實咪愛囉,從朋友約會做返,睇有無轉機?我真心想你們好,兩個人總比一個強。我不幸,無遇過一個,值得我愛嘅女人,唔係我原因,係遇親都係衰女人,我心無旁騖,單身就算

想清自己要甚麽…

兩個人總比一個好,有機會未搵返人,一齊生活過知道對方需要咩

If still have feel get back lor. 

引用:
原帖由 江湖永恆的手背 於 2021-8-22 09:06 PM 發表

跳樓啦仆街,扮q晒野講咁多
很重的 怨婦氣場...

引用:

佢提出離婚的時 ...
佢俾我中出即飛,所以咪搵你...

其實緣份咁重咪繼續囉
當初佢決心離婚係佢對你唔住。但佢可能已經見過個世界 所以咪搵返你 可能第時佢唔敢再係咁

單身?日日sp話你知?

離婚就唔好理人咁多

引用:

佢提出離婚的時 ...
加油,有d野冇得勉強,既然已傷心過一次,真的要想清楚

引用:
原帖由 哈囉忽然羊 於 2021-8-22 09:13 PM 發表

大家都咁大,相處咁多年,離婚後,大家都單身。大家都咁大啦!你同佢揾過第個都唔適合,你哋呢啲其實咪愛囉,從朋友約會做返,睇有無轉機?我真心想你們好,兩個人總比一個強。我不幸,無遇過一個,值得我愛嘅女人,唔係我原因,係遇親都係衰女人,我心無旁騖,單身就算
我曾經怨恨佢, 點解我一個男人, 跪係地上, 喊到好似細路咁求你, 你都係咁絕情, 夠竟我做錯了什麼 .

後來時間沖淡下, 我也反思了自己, 我息懷了, 對佢的愛和恨也好像在那個時候消失了.

我只想當她是一個親人咁, 去保護佢, 幫助佢, 其他野已經放低左, 無再諗.

最憎尼D人, 扮晒可憐但又想復合, 人格分裂.

放下系最好嘅結局

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]