• 瀏覽: 34,782
  • 回覆: 352
  • 追帖: 6
一齊已經十年,呢幾年幾乎零交流。
屋企所有嘢都唔理,日日就係打機,同網友談情說愛都唔會陪吓我同個仔,呢種生活真係唔想過。為咗小朋友要一直忍耐落去嗎?但真係唔知可以忍到幾時?

熱賣及精選
引用:
原帖由 七秒的記憶 於 2020-11-10 07:05 PM 發表

屋企所有嘢都唔理,日日就係打機,同網友談情說愛都唔會陪吓我同個仔,呢種生活真係唔想過。為咗小朋友要一直忍耐落去嗎?但真係唔知可以忍到幾時?
有比家用的話就忍下~

吸佢多D錢為將來

引用:
原帖由 七秒的記憶 於 2020-11-10 07:05 PM 發表

Pm我

引用:

可惜已經有小朋友,否則可以放棄這種男人。你又沒有工作,只能靠他,唯有忍一忍

我同老婆一樣接近無性,分別係我養佢。佢有節目嗰陣就唔理我,同啲friend就開心,同我就好晦氣

引用:

你地30尾?

唔好再話為咗小朋友,係你無勇氣面對真實既自己

引用:
原帖由 嵐槍站 於 2020-11-10 10:31 PM 發表

認同。

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念

回覆 引用 TOP

現在的研究真係無孔不入.......開新account發問題...
各位網友認真便真係戇鳩...

“一個人雖然作案未遂或尚未作案,但是只要有過這個心思,就是該死”
sp幫到你

回覆 引用 TOP

殭屍伴侶

世界上有些地方,人民爭取民主是為了得到法治和自由,相反香港部分人士卻以爭取民主為名,摧毀香港已經擁有的法治和大部分人民的自由,十分荒謬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 嵐槍站 於 2020-11-10 10:31 PM 發表

你估嫁出去嘅女就可以回阿媽到住?離婚後要工作誰照顧仔仔,一份人工怎樣租屋、請傭人、生活費?如果你唸住衰佬會比膳養費、你實在太天真!

引用:
原帖由 c9_bb 於 2020-11-10 11:12 PM 發表

你估嫁出去嘅女就可以回阿媽到住?離婚後要工作誰照顧仔仔,一份人工怎樣租屋、請傭人、生活費?如果你唸住衰佬會比膳養費、你實在太天真!
靠自己,邊個發夢個男人會比膳養費?

約炮開心吓囉

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右