• 瀏覽: 585
  • 回覆: 8
  • 追帖: 1
接上文,我生咗第一個女之後都過住好幸福嘅生活,一年後我哋又有咗BB,我哋去咗註冊結婚,妹妹年尾就出咗世,好可愛。。。幸福嘅日子過得太快,到細妹就快1歲,我老公俾我發現同個女人不停傾計,傾到幾乎唔理兩個女,仲一齊去睇戲,飲嘢,唔聽我電話,個晚佢返到屋企我就同佢吵,佢係咁話同個女人只係朋友,冇嘢嘅,我send message 俾個女人,個女人都話同我老公冇任何關係,佢話一齊睇戲食飯唔代表啲乜,仲話會block咗我同我老公,結果只係block咗我,繼續同我老公不停咁傾偈,我可以當佢哋冇嘢嗎

個女人可能只鍾意妳老公嘅錢,未必鍾意佢個人。日子一耐咗佢哋厭倦咗對方一樣會散

引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2020-11-13 03:42 PM 發表

個女人可能只鍾意妳老公嘅錢,未必鍾意佢個人。日子一耐咗佢哋厭倦咗對方一樣會散
我老公根本就無錢,返工份糧只係夠成家用,月光族

引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2020-11-13 03:42 PM 發表

我老公好識講嘢氹人

引用:
原帖由 maggie0123 於 2020-11-12 12:49 PM 發表

接上文,我生咗第一個女之後都過住好幸福嘅生活,一年後我哋又有咗BB,我哋去咗註冊結婚,妹妹年尾就出咗世,好可愛。。。幸福嘅日子過得太快,到細妹就快1歲,我老公俾我發現同個女人不停傾計,傾到幾乎唔理兩個女,仲一齊去睇戲,飲嘢,唔聽我電話,個晚佢返到屋企我就同佢吵,佢係咁話同個女人只係朋友,冇嘢嘅,我send message 俾個女人,個女人都話同我老公冇任何關係,佢話一齊睇戲食飯唔代表啲乜,仲話會b ...
一波未平一波又起咁嘅?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 maggie0123 於 2020-11-13 04:34 PM 發表

我老公好識講嘢氹人
個啲油嘴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 maggie0123 於 2020-11-13 04:34 PM 發表

我老公好識講嘢氹人
妳老公氹得呢個女人,亦會氹其他女人
男人花心,唔會係一棵樹上吊死~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 maggie0123 於 2020-11-13 04:32 PM 發表

我老公根本就無錢,返工份糧只係夠成家用,月光族
男人溝女真係靠把口就得…………

回覆 引用 TOP

你老公遲早會返家的,新鮮感過了就返家

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]