• 瀏覽: 18,681
  • 回覆: 152
  • 追帖: 1
男人真的好賤格,和老公結婚才不久,就有外遇, 一天未簽紙不是他老婆都不會有外遇,很心碎,現在我原諒了他, 有冇同路人的師姐妹, 老公也是如此一結婚就有外遇,你有沒有原諒他如何對付他。

熱賣及精選
引用:
原帖由 9988 於 2020-7-16 02:37 PM 發表

男人真的好賤格,和老公結婚才不久,就有外遇, 一天未簽紙不是他老婆都不會有外遇,很心碎,現在我原諒了他, 有冇同路人的師姐妹, 老公也是如此一結婚就有外遇,你有沒有原諒他如何對付他。 ...
師姐是包容?定當睇唔到?

既然選擇左原諒,就要忘記過去啦,仲諗住點報復?

引用:
原帖由 門外濃濃的鳳凰 於 2020-7-16 03:11 PM 發表

師姐是包容?定當睇唔到?
各半

引用:
原帖由 Ccc9仔 於 2020-7-16 03:25 PM 發表

既然選擇左原諒,就要忘記過去啦,仲諗住點報復?
對付佢唔一定係報復,但心中有刺

引用:
原帖由 觸不到的她 於 2020-7-16 03:55 PM 發表

你就知佢一定係結婚之後先有嘅?可能以前你冇發現! 
生活瑣碎事及 有一點細微東西令我發覺, 所以一定不會結婚前有

引用:
原帖由 觸不到的她 於 2020-7-16 04:22 PM 發表

你咁快原諒佢,其實自己又過唔去。我覺得佢再次出軌機會好大,到時你點算呀?繼續原諒佢?
現在大家好似無事發生過的生活,都唔知呀

引用:
原帖由 9988 於 2020-7-16 02:37 PM 發表

男人真的好賤格,和老公結婚才不久,就有外遇, 一天未簽紙不是他老婆都不會有外遇,很心碎,現在我原諒了他, 有冇同路人的師姐妹, 老公也是如此一結婚就有外遇,你有沒有原諒他如何對付他。 ...
你咁肯定係一結左婚就有外遇,而唔係識你已經有外遇,十年後先比你發現?

引用:

其實簽唔簽紙係咪甘限制你人生?

你都講左比機會大家..... 就唔好諗番!

如果你成日諗住,最慘的只係自己!因為好易會諗到病㗎!

引用:
原帖由 炎夏狂野的雞翼 於 2020-7-16 05:04 PM 發表

其實簽唔簽紙係咪甘限制你人生?

你都講左比機會大家..... 就唔好諗番!

如果你成日諗住,最慘的只係自己!因為好易會諗到病㗎!
好難唔諗, 上個月我生日也好平淡地切蛋糕, 沒有怎麼樣慶祝

引用:
原帖由 旺季失控的科技 於 2020-7-16 04:37 PM 發表

你咁肯定係一結左婚就有外遇,而唔係識你已經有外遇,十年後先比你發現?
唔知點講總之就冇

其實吾係一結婚就有外遇,係佢根本一腳2船,只有你不信

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]