• 瀏覽: 21,660
  • 回覆: 124
  • 追帖: 5
我老公之前同佢同事有野,個女人威脅佢要話比我知,所以我老公同我坦白咗,我亦原諒咗佢,但比我發現原來佢地一路都keep住聯絡,已經比我拆穿咗幾次,每次我老公都話係個女人要脅佢,如果我老公唔見佢,佢就上佢公司搵佢,又係我地屋企樓下出現,我老公好驚佢會傷害我同阿囡,所以迫住要出去見佢,唔想有咩意外發生。個女人仲搵埋我facebook, 話比我老公聽我屋企人係邊個,想藉此嚇佢,我應該點做?個女人已經離咗婚,自己打份工養自己,爛命一條!

引用:
原帖由 哈囉滴滴主題 於 2018-3-29 09:16 PM 發表

我老公之前同佢同事有野,個女人威脅佢要話比我知,所以我老公同我坦白咗,我亦原諒咗佢,但比我發現原來佢地一路都keep住聯絡,已經比我拆穿咗幾次,每次我老公都話係個女人要脅佢,如果我老公唔 ...
講真⋯一個巴掌拍不響。當初你老公無俾機會佢,今時今日個女人都不會咁吧,唉,希望你地好好的

同老公公司講聲

引用:
原帖由 宇宙豐滿的婆仔 於 2018-3-29 09:30 PM 發表

講真⋯一個巴掌拍不響。當初你老公無俾機會佢,今時今日個女人都不會咁吧,唉,希望你地好好的
我老公都好後悔,我都同佢講咗要承擔後果,但佢就係怕個女人唔知會對我同個囡(八歲) 做d咩,所以迫住要就範。

引用:
原帖由 哈囉滴滴主題 於 2018-3-29 09:37 PM 發表

我老公都好後悔,我都同佢講咗要承擔後果,但佢就係怕個女人唔知會對我同個囡(八歲) 做d咩,所以迫住要就範。
趁早斬斷,免得家無寧日呀!煩死人了呢d女人唉

引用:
原帖由 kfc17 於 2018-3-29 09:31 PM 發表

同老公公司講聲
佢就係怕比公司人知,因為佢係公司都算係高層,我已經同佢講咗如果個女人真係走上去都無辦法,呢d係佢做錯事嘅後果,但佢又怕無咗份工,仲要供樓,佢都諗住轉工,但一路都未搵到啱!不過就算轉到工佢做個行好容易就搵到佢!最慘就係個女人仲知我地住邊,就算搬屋轉電話都避唔到!

引用:
原帖由 宇宙豐滿的婆仔 於 2018-3-29 09:42 PM 發表

趁早斬斷,免得家無寧日呀!煩死人了呢d女人唉
依加就係斬唔到,個女人唔甘心,佢依加連老公都無埋,梗係死都唔放手,佢知我老公唔會離開,佢就講到明唔會比佢好過!

引用:
原帖由 哈囉滴滴主題 於 2018-3-29 09:50 PM 發表

依加就係斬唔到,個女人唔甘心,佢依加連老公都無埋,梗係死都唔放手,佢知我老公唔會離開,佢就講到明唔會比佢好過!
有無機會搬家?換工作?如果唔係,真系好煩嘎!

引用:
原帖由 宇宙豐滿的婆仔 於 2018-3-29 09:54 PM 發表

有無機會搬家?換工作?如果唔係,真系好煩嘎!
佢一直都搵緊工,但未搵到啱!不過就算轉到工佢做個行好容易就搵到佢!所以就算搬屋轉電話都可能無用!依加只想知點可以領佢知難而退

引用:
原帖由 哈囉滴滴主題 於 2018-3-29 09:16 PM 發表

我老公之前同佢同事有野,個女人威脅佢要話比我知,所以我老公同我坦白咗,我亦原諒咗佢,但比我發現原來佢地一路都keep住聯絡,已經比我拆穿咗幾次,每次我老公都話係個女人要脅佢,如果我老公唔 ...
所有嘢都係你老公講多,拍戲咩,一個女人仔最多周圍嘈下,點會話真係走去傷害你同你哋個囡...既然個女人曾經結過婚又離咗婚,應該好清楚知道有d嘢冇得勉強,勉強嘢點都唔長久,俾佢咁樣逼走你哋而隔硬得到你老公,咁會係開心係幸福咩...而且如果真係傷害咗你哋,你老公恨佢一世咁咪更加弄巧反轉...如果你老公係好好哋同人哋講清楚,人哋就算一時唔放低都唔會亂嚟,一係就係你老公同人哋講到冇得揀要局住留喺你哋個家度...所以似係你老公係度作故,一嚟希望你易d原諒佢佢唔洗俾你下下話住嘈住,二嚟佢心思思想再搵人就算俾你發現都有曬藉口講到好似為你哋被逼要咁做...

你老公呢個故事都好假

引用:
原帖由 哈囉滴滴主題 於 2018-3-29 09:47 PM 發表

佢就係怕比公司人知,因為佢係公司都算係高層,我已經同佢講咗如果個女人真係走上去都無辦法,呢d係佢做錯事嘅後果,但佢又怕無咗份工,仲要供樓,佢都諗住轉工,但一路都未搵到啱!不過 ...
咁誁俾個女人公司知,佢份工都無埋

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dunnohowtodo 於 2018-3-29 10:06 PM 發表

所有嘢都係你老公講多,拍戲咩,一個女人仔最多周圍嘈下,點會話真係走去傷害你同你哋個囡...既然個女人曾經結過婚又離咗婚,應該好清楚知道有d嘢冇得勉強,勉強嘢點都唔長久,俾佢咁樣逼走你哋而隔硬得到你老公 ...
佢話驚佢咁做,佢唔想自己做錯事而累到我同個囡受傷害,佢好錫個囡!個女人真係short short地,我真係睇過我老公個電話record,  個女人連續打廿幾個電話刮佢!佢都夠膽走嚟我屋企樓下刮我老公!離婚話係因為有家暴喎,佢知自己無機會,但就講明唔會比我老公好過!

引用:
原帖由 半夜進擊的隊長 於 2018-3-29 10:08 PM 發表

你老公呢個故事都好假
點解呢?

我都搵緊佢係邊間做,起碼比d警告佢唔好再攪事

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]