• 瀏覽: 32,416
  • 回覆: 182
  • 追帖: 3
屋企個女人成日話累唔想做。
甘唯有靠自己
半年前係淘寶買左個電動飛機杯,大約500蚊
依家每星期都用返兩次以上,我覺得找到平衡了。

飛機杯都有消耗品,入面內膠大約幾10次要換一個,因為容易爛。每個80蚊
水溶性嘅潤滑液一枝用5次,每枝40蚊

成本大約16蚊一次,抵過出去比人打
冇嘈音,夜闌人靜最啱用

唔係sell野,只係分享感受同小小支出既內容

熱賣及精選

附件

13735091_10154415613394456_3639253344819454703_o.jpg(85.41 KB)

2020-5-17 03:11 PM

暴力先係和平
噤聲先係民主
大話先係真相
邪惡先係良知

以上都係曱甴話..........

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由古先生于2020-5-17 11:50 AM发表屋企个女人成日话累唔想做。甘唯有靠自己半年前系淘宝买左个电动飞机杯,大约500蚊依家每星期都用返两次以上,我觉得找到平衡了。飞机杯都有消耗品,入面内胶大约几10次要换一个,因为容易烂。每个80蚊水溶性慨润滑液一枝用5次,每枝40蚊成本大约16蚊一次,抵过出去比人打冇嘈音,夜阑人静最啱用唔系sell野,只系分享感受同小小支出既内容...

身心俱疲的原因,也是由于老婆下面变松弛了

只要用條脷服侍下佢 再頂下頂下 一野入哂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 古先生 於 2020-5-17 11:50 AM 發表

屋企個女人成日話累唔想做。
甘唯有靠自己
半年前係淘寶買左個電動飛機杯,大約500蚊
依家每星期都用返兩次以上,我覺得找到平衡了。

飛機杯都有消耗品,入面內膠大約幾10次要換一個,因為容易爛。每個80蚊
水溶性嘅潤滑液一枝用5次,每枝40蚊

成本大約16蚊一次,抵過出去比人打
冇嘈音,夜闌人靜最啱用

唔係sell野,只係分享感受同小小支出既內容 ...
有沒圖睇下?
電動爽d 還是手動?

叫雞

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 minizero 於 2020-5-17 06:55 PM 發表

有沒圖睇下?
電動爽d 還是手動?
一定係電動,直頭爽過真做

500都幾貴,買過200幾,係幾爽,但怕被家人搵倒,幾個月後見舊舊地順手掉左

去深水步$300有找可以一鑊

觀看A片

你好好,其他男人應該學你。
明明自己打飛機就可以解決,點解要迫女人做?

冇圖冇片

vincentkllee13vangogh@yxxxxxxx.com.hk
試過用一次飛機杯,插左二至三十下出咗

引用:
原帖由 iisunny 於 2020-5-18 03:28 AM 發表

500都幾貴,買過200幾,係幾爽,但怕被家人搵倒,幾個月後見舊舊地順手掉左
一分錢一分貨既
500蚊老實講只係出去比人打一次既價錢
我直頭同老婆講買左新玩具
有時唔記得放好仲特登打電話比佢幫手放好
但千祈唔好比小朋友見到
因為外型太似玩具

引用:
原帖由 夜外圍的魚 於 2020-5-17 04:00 PM 發表

身心俱疲的原因,也是由于老婆下面变松弛了
感受到。我又唔係話特別鍾意窄洞
佢話累就無謂令佢難受
最緊要自己照顧自己
自己匿埋享受

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]