• 瀏覽: 9,199
  • 回覆: 74
老公晚晚夜返~忙到冇時間陪我行街睇戲食飯、
我自己同自己一個生活甘丶係老公眼中、我嫁左比傴後就咩都聽晒傴話、好大男人! 
我同朋友出街就入位話我唔湊仔! 係五係都想撩交嗌! 其實我覺得傴五再愛我! 如果係愛我係互相千就丶會寵愛我! 但而加傴有傴生活;我有我自己生活! 傴同朋友食飯都唔會叫我出席!去玩都唔會叫我去! 連最基本同傴2人世界食飯都好耐冇拉!
我心碎晒~
唉~ 尼d情況係米真係已經代表左唔再愛對方? 

你有無工翻先

引用:
原帖由 palmaxpc 於 2018-4-14 01:59 AM 發表

你有無工翻先
有返工啊! 我而加返緊兼職~但將會轉全職~

回覆 引用 TOP

婚後既生活就係咁架啦,習慣左就好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 浪漫女生 於 2018-4-14 01:47 AM 發表

老公晚晚夜返~忙到冇時間陪我行街睇戲食飯、
我自己同自己一個生活甘丶係老公眼中、我嫁左比傴後就咩都聽晒傴話、好大男人! 
我同朋友出街就入位話我唔湊仔! 係五係都想撩交嗌! 其&# ...
拍拖左幾耐?

回覆 引用 TOP

你出街唔湊仔即係冇聽晒佢話啦

回覆 引用 TOP

帶埋個仔出街

回覆 引用 TOP

離婚。。。囉

當初嫁佢之前,佢係唔係咁嘅?

引用:
原帖由 lung007 於 2018-4-14 03:40 PM 發表

現代婚姻已經冇男主外女主內呢回事,亦唔好以為左俾個完整家庭個細佬為藉口去勉強落去。
所以現代離婚率咁高,
不如唔好結婚。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Vder 於 2018-4-14 10:01 PM 發表

當初嫁佢之前,佢係唔係咁嘅?
其實係甘既 結左婚後我整容整到好瘋癲丶我老公完全接受五到自己老婆去整容、佢之後keep住對我冷淡! 我都e經好後悔、但返五到轉頭、而加整到唔係佢中意既類型、所以佢對我五同以前甘錫我寵我~而加冇晒地位~ 我灰到極點!

引用:
原帖由 浪漫女生 於 2018-4-14 11:52 PM 發表

其實係甘既 結左婚後我整容整到好瘋癲丶我老公完全接受五到自己老婆去整容、佢之後keep住對我冷淡! 我都e經好後悔、但返五到轉頭、而加整到唔係佢中意既類型、所以佢對我五同以前甘錫我寵我~而加冇晒 ...
我e經去到人生最灰點! 真係咩都挽救五返~

引用:
原帖由 浪漫女生 於 2018-4-14 11:52 PM 發表

其實係甘既 結左婚後我整容整到好瘋癲丶我老公完全接受五到自己老婆去整容、佢之後keep住對我冷淡! 我都e經好後悔、但返五到轉頭、而加整到唔係佢中意既類型、所以佢對我五同以前甘錫我寵我~而加冇晒 ...
咁都無法架喎⋯⋯

應該佢唔鐘意妳

引用:
原帖由 浪漫女生 於 2018-4-14 11:54 PM 發表

我e經去到人生最灰點! 真係咩都挽救五返~
搵個愛錫妳既人啦!珍惜自己

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]