• 瀏覽: 20,466
  • 回覆: 103
有朋友同我講 , 女人經陰道生個仔出來 , 其實陰道係一定會撕裂 ,
唔好講當下痛唔痛丫 , 咁陰道咪鬆晒羅???

如果係咁 , 咁仲可以點留住個男人呢???

引用:
原帖由 八道同盟 於 2020-4-6 10:34 AM 發表

有朋友同我講 , 女人經陰道生個仔出來 , 其實陰道係一定會撕裂 ,

如果係咁 , 咁仲可以點留住個男人呢??? ...
口暴

永不止蝕,坐船常客

回覆 引用 TOP

https://www.fitboxx.com/zh/silk-n-tightra-feminine-rejuvenation-device.html

生完用呢個咪得,我生完都要用,實會鬆架啦

怕咩呀呢個年代,有錢就解決到既問題唔系問題,我之前唔記得經過邊度連處女膜都整得返

劏肚攞

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 呂貧友 於 2020-4-6 11:46 AM 發表

怕咩呀呢個年代,有錢就解決到既問題唔系問題,我之前唔記得經過邊度連處女膜都整得返
但果d最多係緊姐,彈性無左就係無左。。。😅

引用:
原帖由 八道同盟 於 2020-4-6 02:31 PM 發表

但果d最多係緊姐,彈性無左就係無左。。。😅
一系就開刀生唔好順産,順産預左鬆

回覆 引用 TOP

睇下幾多歲生同生咗幾耐啦 .

回覆 引用 TOP

正常

回覆 引用 TOP

易入好多。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 八道同盟 於 2020-4-6 10:34 AM 發表

用剛門代替

回覆 引用 TOP

係架,比佢插菊花啦

引用:
原帖由 呂貧友 於 2020-4-6 11:46 發表

"有錢就解決到既問題唔系問題"

若果係咁就無土地問題啦

My name is Pong! James Pong!
引用:

唔一定喔,個護士會幫你縫緊,而且唔晒拆線的。之後個陰道會恢復返。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 八道同盟 於 2020-4-6 10:34 發表

唔一定,你夠粗嘅話唔會相差好多

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]