• 瀏覽: 15,125
  • 回覆: 175
  • 追帖: 4
已決定和丈夫繼續下去,謝謝大家的意見

熱賣及精選
被、食野少事
流產休息問題緊要d,諗清楚
保重身體

咁除左呢D行為自私,有無野值得你欣賞呢?或者有其他善意行為呢?

咁樣真係唯有開帖先得 最緊要自己吾好諗咁多 開帖等完全吾識的人幫你諗 記得要不斷更新報告 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樹上純情的天才 於 2020-1-20 10:11 PM 發表

同老公結婚4年,最近從生活的細節發現佢有所改變,變得自私咗。例子如下:

我同佢瞓同一張床但一人冚一張被,天氣凍時佢會揀暖d嗰張被冚,比無咁暖嗰張我,天氣熱時就相反。

有一次我陀b, 但陀唔穩,我因為想保住bb而盡量卧牀休息, 所以家務做少咗 (我本身有份工,嗰排放咗2個月病假)。佢開頭都無乜野,話我病咗佢會照顧我,但過咗唔到一個月,佢就話我一日到晚瞓喺度,佢就朝早返工,夜晚放工仲要照顧我,開始 ...
咁佢有冇野係對你好架?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樹上純情的天才 於 2020-1-20 10:11 PM 發表

同老公結婚4年,最近從生活的細節發現佢有所改變,變得自私咗。例子如下:

我同佢瞓同一張床但一人冚一張被,天氣凍時佢會揀暖d嗰張被冚,比無咁暖嗰張我,天氣熱時就相反。

有一次我陀b, 但陀唔穩,我因為想保住bb而盡量卧牀休息, 所以家務做少咗 (我本身有份工,嗰排放咗2個月病假)。佢開頭都無乜野,話我病咗佢會照顧我,但過咗唔到一個月,佢就話我一日到晚瞓喺度,佢就朝早返工,夜晚放工仲要照顧我,開始 ...
保重身體之餘!流產已經樓主傷心欲絕!相信你會記得痛!
接下來希望你想下將來,諗下因為還要呢個人照顧嗎?

值唔值得在你心中早有定奪。若我,上面的事絶不藏心裏,放在心中苦自己,苦了還解決不了,多不值。

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2020-1-20 11:39 PM 發表

值唔值得在你心中早有定奪。若我,上面的事絶不藏心裏,放在心中苦自己,苦了還解決不了,多不值。
貓妹你甘女雅又有文有路bor

引用:
原帖由 乜費 於 2020-1-20 11:44 PM 發表

貓妹你甘女雅又有文有路bor
咁乖,真打個招呼噃,
女雅?
我平時儍?

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2020-1-20 11:48 PM 發表

咁乖,真打個招呼噃,
女雅?
我平時儍?
文雅
平時玩玩吓

引用:
原帖由 乜費 於 2020-1-20 11:51 PM 發表

文雅
平時玩玩吓
鍾意邊個我?

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2020-1-20 11:53 PM 發表

鍾意邊個我?
不用理人 各有各好

引用:
原帖由 乜費 於 2020-1-20 11:56 PM 發表

不用理人 各有各好
嗯。

回覆 引用 TOP

佢愛你既,不過更愛自己多一點點,即係小小自私
都是只是小事,不值得為些小事,你就要聯想到分開,包容很重要,溝通亦好重要,把小事屈係心不是好事,女人很容易把太多小事變大事
好好同佢傾下你心中感受,和你的不安原因
婚姻是一世的,勿小事化大

結婚 前 應該諗嘅變咗婚後先嚟諗 .... 其實樓主心中已經有答案啦⋯⋯

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]