• 瀏覽: 9,289
  • 回覆: 61
我同我老婆講我剃左D毛!佢鬧我做乜剃左D
系咪出面有女人喎!我話剃左亁淨D又吾使俾D汗乸住吾好咩?我本身D毛都幾長同埋肛門附近位置都有,行完山出汗真系會磨損。人妻們妳地會介意嗎?

熱賣及精選
歐美國家 男/女都會剃得好乾淨  男人唯獨唔剃心口毛

Hoped that possesses Philippine police you to die like a dog with yours family members
引用:
原帖由 candyray1013 於 2017-7-8 04:38 PM 發表

我同我老婆講我剃左D毛!佢鬧我做乜剃左D毛
系咪出面有女人喎!我話剃左亁淨D又吾使俾D汗乸住吾好咩?我本身D毛都幾長同埋肛門附近位置都有,行完山出汗真系會磨損。人妻們妳地會介意嗎?
吾洗剃曬吧,修剪下已經ok

引用:
原帖由 candyray1013 於 2017-7-8 04:38 PM 發表

我同我老婆講我剃左D毛!佢鬧我做乜剃左D毛
可能老婆覺得你有毛性感啲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 LoverK 於 2017-7-8 07:46 PM 發表

吾洗剃曬吧,修剪下已經ok
修剪吾高吾低所以用脫毛膏

呢啲都要經佢批准,係咪男人? 好癈好廢好Q廢

引用:
原帖由 勞氣非偶然 於 2017-7-8 11:34 PM 發表

呢啲都要經佢批准,係咪男人? 好癈好廢好Q廢
😂😂😂吾知道佢有咁大反應啫😂😂

回覆 引用 TOP

乾淨d 唔好咩

你用咩方法剃?

嘩...你又剃你老婆又剃...
咁曳曳個陣點算?

回覆 引用 TOP

男人其實可以修短就可以啦...剃晒又好似冇咁 man 掛...我都經常修短...感覺好睇 d ....又唔駛一堆嘢咁...睇落既性感又吸引.....

引用:
原帖由 candyray1013 於 2017-7-8 10:47 PM 發表

修剪吾高吾低所以用脫毛膏
咁咪要keep住剃囉,都幾煩喎

引用:
原帖由 Rexha 於 2017-7-9 12:33 AM 發表

乾淨d 唔好咩
👍🏻👍🏻👍🏻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 colorpencil 於 2017-7-9 12:53 AM 發表

你用咩方法剃?
市面有隻脫毛膏幾方便搽上之後等一陣用佢送既海棉卒下就得

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Pom_Pom_Bo_Bo 於 2017-7-9 02:30 AM 發表

男人其實可以修短就可以啦...剃晒又好似冇咁 man 掛...我都經常修短...感覺好睇 d ....又唔駛一堆嘢咁...睇落既性感又吸引.....
我之前有剪過
之後一岩一忽

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]