• 瀏覽: 6,915
  • 回覆: 54
  • 追帖: 1
前排發現老公出軌,佢對個小三愛到難捨難離,但又表明唔會唔要個屋企,成日呃我話會同佢斷,但我知佢呢世都唔會斷到,佢兩邊都想要,我真係唔知可以點😭

引用:
原帖由 袋中平平留言 於 2019-3-23 04:55 PM 發表

前排發現老公出軌,佢對個小三愛到難捨難離,但又表明唔會唔要個屋企,成日呃我話會同佢斷,但我知佢呢世都唔會斷到,佢兩邊都想要,我真係唔知可以點😭 ...
樓主老公喺樓主生命有咩令你甘願受罪?

回覆 引用 TOP

我真係好愛佢,寧願信佢係一時迷失

你點知佢難捨難離?他們目前去到點情況架!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 袋中平平留言 於 2019-3-23 04:55 PM 發表

前排發現老公出軌,佢對個小三愛到難捨難離,但又表明唔會唔要個屋企,成日呃我話會同佢斷,但我知佢呢世都唔會斷到,佢兩邊都想要,我真係唔知可以點😭 ...
你同老公當初到婚前婚後係點?佢同小三又係點識?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 袋中平平留言 於 2019-3-23 05:24 PM 發表

你咁樣決定,仲上嚟講乜?😏

引用:
原帖由 袋中平平留言 於 2019-3-23 05:24 PM 發表

睇你會唔會賭一世, 總有一日會累, 問題係你等唔等到, 但呢個問題好難預知答案, 真係要攞自己時間去賭

回覆 引用 TOP

咁咪3p囉

你響屋企執屋既時候,佢就響人地執番小三一劑,你自己一個響屋企食野既時候,你老公就響人地屋企開餐,男既食撻,女既就食蕉,你自己一個響屋企訓既時候,佢就同其它女人訓,不過樓主都無咩所謂啦,你甘愛佢,不過佢唔用套插完小三個西之後返屋再插你個西真係唔知你會唔會介意呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sammyk 於 2019-3-23 05:38 PM 發表

你咁樣決定,仲上嚟講乜?😏
樓主要生愛滋先會醒覺

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 咖哩達爾文 於 2019-3-23 05:48 PM 發表

咁咪3p囉
你插我一下,我又插你一下

回覆 引用 TOP

引用:

叫埋小三入室,妳做大距做細,和和氣氣。

回覆 引用 TOP

快睇精神科

回覆 引用 TOP

係男人都貪心..

回覆 引用 TOP

引用:

你地幾歲?結婚幾耐?有無小朋友?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]