• 瀏覽: 32,342
  • 回覆: 466
  • 追帖: 11
平淡如水的婚姻, 他的出現令我再次感到戀愛嘅 感覺

和他開始時掙扎了很久, 但被他的細心打動了. 當數月蜜月期過後, 他變得不再一樣.  而因我不知不覺愛上他, 會變得好容易被他的一言一行牽動情緒

最近他被老婆發現我同佢之間嘅message, 佢就開始對我更加冷淡

其實我係明知佢唔係一個好嘅人, 根本唔應該為佢傷心 , 但係覺得好難抽身

可能呢啲就係男同女嘅分別

熱賣及精選
引用:
原帖由 Seasongreeting 於 2020-1-7 01:10 AM 發表

和他開始時掙扎了很久, 但被他的細心打動了. 當數月蜜月期過後, 他變得不再一樣.  而因我不知不覺愛上他, 會變得好容易被他的一言一行牽動情緒

最近他被老婆發現我同佢之間嘅message, 佢就開始對我更加冷淡

其實我係明知佢唔係一個好嘅人, 根本唔應該為佢傷心 , 但係覺得好難抽身

可能呢啲就係男同女嘅分別 ...
你地係埋一齊幾耐

既情深何必嘆緣淺,既缘淺何必種情深!
引用:
原帖由 drivermm 於 2020-1-7 01:21 AM 發表

你地係埋一齊幾耐
10個月

引用:
原帖由 Seasongreeting 於 2020-1-7 01:23 AM 發表

10個月
怎樣認識

引用:
原帖由 drivermm 於 2020-1-7 01:24 AM 發表

怎樣認識
一齊共事了年多, 之後佢開始追我
開始一齊了數月後, 我係自己原因離開了這間公司, 係見少了但都有keep住 一齊

女人在婚外情𥚃不知不覺就真的愛上了,越陷越深。。可男人呢,愛著愛著就淡了,最後受傷害的還是女人

引用:
原帖由 Seasongreeting 於 2020-1-7 01:29 AM 發表

一齊共事了年多, 之後佢開始追我
開始一齊了數月後, 我係自己原因離開了這間公司, 係見少了但都有keep住 一齊
估你婚姻麻麻地,

回覆 引用 TOP

在世間尋覓愛侶 尋獲了但求共聚
然而共處半生都過去 我偏偏又後悔

別了她原為了你 留住愛亦留住罪
誰料伴你的心今已碎 卻有她在夢裡

為何離別了 卻願再相隨
為何能共對 又平淡似水
問如何下去 為何猜不對
何謂愛 其實最愛只有誰

任每天如霧過去 沉默裡任寒風吹
誰人是我一生中最愛 答案可是絕對

為何離別了 卻願再相隨
為何能共對 又平淡似水
問如何下去 為何猜不對
何謂愛 其實最愛只有誰

為何離別了 卻願再相隨
為何能共對 又平淡似水
問如何下去 為何猜不對
何謂愛 誰讓我找到愛的證據

引用:
原帖由 Seasongreeting 於 2020-1-7 01:10 AM 發表

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雨聲潺潺 於 2020-1-7 01:36 AM 發表

女人在婚外情𥚃不知不覺就真的愛上了,越陷越深。。可男人呢,愛著愛著就淡了,最後受傷害的還是女人
正能量啲
不要諗得甘消極
可能過一世呢
不可一世都起碼開心過
回味過

引用:
原帖由 drivermm 於 2020-1-7 01:49 AM 發表

任每天如霧過去 沉默裡任寒風吹
誰人是我一生中最愛 答案可是絕對

為何離別了 卻願再相隨
為何能共對 又平淡似水
問如何下去 為何猜不對
何謂愛 其實最愛只有誰

為何離別了 卻願再相隨
為何能共對 又平淡似水
問如何下去 為何猜不對
何謂愛 誰讓我找到愛的證據 ...
抄歌詞😆😆😆

回覆 引用 TOP

引用:

呢家嘢討論過九千幾次,依然有人明知故犯

及早抽身吧,男人只係搵你攝時間

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2020-1-7 07:03 AM 發表

呢家嘢討論過九千幾次,依然有人明知故犯
又喺不如去叫支
但樓主喺女bor

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]