• 瀏覽: 2,520
  • 回覆: 11
  • 追帖: 1
隔離飯香,人哋嘅老婆靚,男人最唔敢坦白嘅……你最愛的並不是眼前嘅老婆!

應該有唔少人因為種種原因,同個唔係自己最愛嘅人結婚,有啲因為想生兒育女,自己經濟條件唔太好,就要娶啲普通女做老婆,貪佢可以一齊供樓,一齊養小朋友,內心都係鐘意樣靚身材正嘅,係計算同理性選擇。

引用:
原帖由 波濤奔放的希望 於 2022-8-14 19:14 發表
應該有唔少人因為種種原因,同個唔係自己最愛嘅人結婚,有啲因為想生兒育女,自己經濟條件唔太好,就要娶啲普通女做老婆,貪佢可以一齊供樓,一齊養小朋友,內心都係鐘意樣靚身材正嘅,係計算同理性選擇。
男人是理性動物,只能睇餸食飯!

引用:
原帖由 paintmax 於 2022-8-14 18:54 發表
隔離飯香,人哋嘅老婆靚,男人最唔敢坦白嘅……你最愛的並不是眼前嘅老婆!
想同誰扑野 未必叫 愛吧⋯⋯

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2022-8-14 20:11 發表

想同誰扑野 未必叫 愛吧⋯⋯
無愛點扑得入!

唔愛就唔好溝啦.

男人總係花心既,但你諗下如果日常生活出街已經冇野發掘冇野好望...
生活會幾苦悶,我有個朋友屋企女人好靚又瘦,佢睇慣左反而行街見D 有肉地矮矮地都話正

引用:
原帖由 4SON 於 2022-8-16 09:54 發表
男人總係花心既,但你諗下如果日常生活出街已經冇野發掘冇野好望...
生活會幾苦悶,我有個朋友屋企女人好靚又瘦,佢睇慣左反而行街見D 有肉地矮矮地都話正
「有肉地矮矮地」嘅女仔正面D形容……係珠圓玉潤,上一代人都喜愛這樣的女仔!

好多人最愛都不是枕邊人 😢

甜蜜愛情是短暫的
所謂的浪漫和美感是靠保持距離的

引用:
原帖由 paintmax 於 2022-8-14 18:54 發表
你最愛是誰

引用:
原帖由 前面契帝 於 2022-8-14 21:47 發表
唔愛就唔好溝啦.
係呀,唔愛咪溝。

引用:
原帖由 paintmax 於 2022-8-16 17:27 發表

「有肉地矮矮地」嘅女仔正面D形容……係珠圓玉潤,上一代人都喜愛這樣的女仔!
你鍾意肥妹仔

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]