• 瀏覽: 1,731
  • 回覆: 16
  • 追帖: 1
同男朋友拍拖半年 覺得佢唔係我要搵嘅人 唔想拖住佢 想同佢講分手 但又講唔出口 有咩方法講分手會令到大家冇咁難堪 應該當面講定係電話講定係WhatsApp講會好啲

熱賣及精選
十分明白你感受, 呢d 情況我試過,  為免太"監介",  whatapps, 講就萛,  同埋講明你其實已經想得很清楚,  唔好嘗試即刻打電話比你, 為免拖拖拉拉

回覆 引用 TOP

其實出來講清楚會好D,WHATSAPP有時好唔真實,佢以為仲有得救,你自己又煩。你想分手,你自己應該唔會難堪。係要唔好令對方太HURT,講清楚大家唔夾咪算LOR。

回覆 引用 TOP

唉...點講都慘。被分手果個祝佢好運

回覆 引用 TOP

多謝大家嘅意見 我會約佢出嚟講 廢事佢覺得有可能啦

回覆 引用 TOP

公眾地方,飲嘢,唔好約食飯。

回覆 引用 TOP

都唔知妳分開冇,實在唔喺一齊,應該早分開。

回覆 引用 TOP

記得話性格不合,我次次咁飛女

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 油站少雞翼 於 2020-10-5 11:39 AM 發表

同男朋友拍拖半年 覺得佢唔係我要搵嘅人 唔想拖住佢 想同佢講分手 但又講唔出口 有咩方法講分手會令到大家冇咁難堪 應該當面講定係電話講定係WhatsApp講會好啲 ...
唔好WHATSAPPS他,最好當面講清楚,你同佢講:大家印係成年人,我想坦白講,我覺得大家唔係好夾...我希望大家做回朋友會開心啲..
我亦唔想拖大家的時間...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 油站少雞翼 於 2020-10-5 11:39 AM 發表

同男朋友拍拖半年 覺得佢唔係我要搵嘅人 唔想拖住佢 想同佢講分手 但又講唔出口 有咩方法講分手會令到大家冇咁難堪 應該當面講定係電話講定係WhatsApp講會好啲 ...
有冇扑過嘢
有扑同冇扑 ch法唔同~

引用:
原帖由 車站紅色的水樽 於 2020-10-10 10:37 AM 發表

有冇扑過嘢
有扑同冇扑 ch法唔同~
冇喎 拍得嗰半年

其實就說不合適,如果要纏着就從小錯誤說,反正只有抱着分手的意思就可以。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 油站少雞翼 於 2020-10-10 09:23 AM 發表

冇喎 拍得嗰半年
其實咁即係大家無關係..
照計講清楚都唔太HURT,
作為男人,未同個女既扑過,都知個女既未READY去發展親密關係。
佢應該點都FEEL到D野架啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 油站少雞翼 於 2020-10-10 11:23 AM 發表

冇喎 拍得嗰半年
面對面講最好架  在之前佢有無要求親密關係?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]