• 瀏覽: 2,071
  • 回覆: 41
  • 追帖: 1
A

熱賣及精選
如果我無一直煩佢,係咪會好d

回覆 引用 TOP

妳們是否經常 鬧交?如果唔係,無理由去到分手。
而且佢仲同第二個一齊,即是有女追佢, 你哋鬧交,導致佢哋仲一齊埋添。

回覆 引用 TOP

係成日鬧交
但都好快好返
無諗過今次禁特然

佢話性格不合,相處唔到
我以為係我地之間問題
所以有同佢講我會改
我諗佢應該都噯味左一段時間
加上我地鬧交
佢先禁絕

如果我無煩佢,佢會唔會心軟

引用:
原帖由 微風初夏 於 2020-7-19 05:15 發表

佢話性格不合,相處唔到
我以為係我地之間問題
所以有同佢講我會改
我諗佢應該都噯味左一段時間
加上我地鬧交
佢先禁絕

如果我無煩佢,佢會唔會心軟 ...
唔會。因為已經有第二個出現, 你哋鬧交, 只會快佢哋一齊。

回覆 引用 TOP

冇男人會鍾意經常鬧交

回覆 引用 TOP

你唔珍惜佢,佢以前就你發脾氣,哄你,你覺得理所當然,但時間耐左,個男仔都覺得好煩……
佢依家識過第二個啦,到你失去佢啦,唔好後悔,因為佢搵到一個比你好既女朋友!
人地依家心入面已經無左你架啦,忘記左佢啦!

回覆 引用 TOP

強扭嘅瓜不甜

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 微風初夏 於 2020-7-19 04:21 發表

一齊左一年幾,琴日分手,原因係我發脾氣先佢有哄,初時無理佢,隔左兩三日,氣下了,但佢己經好決絕話性格不合,要分開,我有哄佢,話我有反省,會改...
但佢左係都堅持分開冷靜下
我地由鬧交到分手,只係十幾日,我以為我地會和好,所以中途一直哄佢,直到琴日,我再打俾佢,佢終於承認有第二個出現,仲己經一齊左幾日,我係條街喊到停唔到,好彩依家都戴口罩,只係十幾日,由互叫大家老公老婆,到佢做左人地男朋友,真係好難接受😭

1 )因為之前唔知佢己經有新對象,所以一直send野過去和好,其實係咪大忌?會令佢更反感?
2 ) 男仔分手後係咪好驚人煩佢?
3 ) 中途只要係傾其它野,佢都會傾,甚至關心,係仲有感情定係咩?
4 )我琴日知道後有send野俾佢,類似講好辛苦傷心之類,話自己都好大責任,我其實有幻想過佢會唔會返黎?定係我呢個舉動係好令人討厭。

#真係好辛苦,完全訓唔到
有無人可以答下我?😢
有禮貌的人,值得讓腦袋稍微轉一下
好了,開始~~
1)其實你想同佢和好,同佢有冇新歡冇咩直接關係,只係佢有新歡,你想復合的難度會由2星變成10星
2)呢樣睇人,唔會個個人都用同一處理方式,如果係B仔自己,答案係唔會
個答案只代表自己,對其他人冇任何代表性
3)關心可以扮的,你覺得係真既,咁唔阻你~~
4)如果睇頭一段的理由,你都係放棄呢種幻想吧

RED:
B仔刻意答完問題先動用殘酷真相,已經算係咁了
你同佢一齊,是你的夢想
佢忍你D脾氣,是你的期望(睇怕你呢次發脾四都唔係第一次,但係你估唔到係最後一次)
而家佢頂唔順,就用性格不合呢個濕鳩理由黎HEA你,仲極速搵到第二個,這是你所作的業
唔明既簡單D
其實成壇野係你自找的

これが人の夢、人の望み、人の業!
引用:
原帖由 微風初夏 於 2020-7-19 04:21 AM 發表

一齊左一年幾,琴日分手,原因係我發脾氣先,佢有哄,初時無理佢,隔左兩三日,氣下了,但佢己經好決絕話性格不合,要分開,我有哄佢,話我有反省,會改...
但佢左係都堅持分開冷靜下
我地由鬧交到分手,只係十幾日,我以為我地會和好,所以中途一直哄佢,直到琴日,我再打俾佢,佢終於承認有第二個出現,仲己經一齊左幾日,我係條街喊到停唔到,好彩依家都戴口罩,只係十幾日,由互叫大家老公老婆,到佢做左人地男朋友, ...
我覺得你仲有機會,
佢仲同你聯絡,即係未完全放低你,你應該多D發訊息俾佢,尤其講返以前開心既經歷....

但問題係你地平時經常嗌交,會唔會根本唔夾呢?

氹人係要無比耐性,成日要人氹,你唔煩我都煩啦。忘記過去吧。亂發脾氣,感情大忌。幾靚都無用

回覆 引用 TOP

係 , 我應該俾空間佢 ,可能仲唔會令佢咁快揀左佢, 我知自己唔岩 ,但真係好多時要去到分手先會覺得其實所有野都可以互相遷就

希望俾佢知道我嘅誠意同埋我覺悟
所以先會不斷挽留佢

但琴日完全訓唔倒
上黎睇左好多文先發現
咁樣做只係反效果

今次係我自己抵死
或者就好似各位師兄師姐話齋可能已經無希望

希望我今次嘅錯誤可以俾其他人一個警惕
唔好去到最尾先係度後悔
唔喺一切都太遲

雖然分開左之後我都同佢講過好多野講自己會點改 ,希望俾佢知道 ,起碼我有盡力去挽留呢段感情 。

喺呢度我想統一多謝所有覆過我嘅人
多謝你地花時間 。🙇‍♀️

引用:
原帖由 P8MAX 於 2020-7-19 04:51 PM 發表

我覺得你仲有機會,
佢仲同你聯絡,即係未完全放低你,你應該多D發訊息俾佢,尤其講返以前開心既經歷....

但問題係你地平時經常嗌交,會唔會根本唔夾呢? ...
其實佢一開始只係話分開冷靜下
佢想諗清楚先
佢而家都唔知自己想點
只係覺得性格

但喺嗰陣我見佢突然之間咁認真 ,我真係成個人好驚 ,所以我好想俾佢知我知錯 ,中途我地有傾其他野 ,佢都有關心我

都曾經以為我地有可能 ,直至有1日我問佢 ,佢話已經同左第二個 ,我先知我已經彌補唔到。

我已經冇再send野過去 ,我已經盡左力講曬我想講嘅嘢 , 我唔想呢段感情去到最尾,係黑人憎

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]