• 瀏覽: 1,897
  • 回覆: 11
講多錯多🤦🏻‍♀️

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
呢個男人跟本唔愛你, 唔可以共患難嘅人唔係對的人. 你忘記佢啦, 同佢一齊浪費你時間, 到時先分手仲傷心呀, 加油, 做個有專嚴嘅人, 唔好衰俾佢睇.

因為你失業所以分手?咁兒戲既佢

引用:
原帖由 夜媽媽 於 2020-3-18 02:53 PM 發表

呢個男人跟本唔愛你, 唔可以共患難嘅人唔係對的人. 你忘記佢啦, 同佢一齊浪費你時間, 到時先分手仲傷心呀, 加油, 做個有專嚴嘅人, 唔好衰俾佢睇.
多謝你嘅支持。係唔好衰比佢睇👍🏻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 呂貧友 於 2020-3-18 09:48 PM 發表

因為你失業所以分手?咁兒戲既佢
我聽到都打個突!咁都講得出🤷🏻‍♀️

引用:
原帖由 joeylyw 於 2020-3-20 01:42 AM 發表

我聽到都打個突!咁都講得出🤷🏻‍♀️
個啲pk男人咩都up得出

回覆 引用 TOP

其實分手,都係求其搵D藉口,唔使太認真。。
最終原因都係因為佢已經唔愛你,問佢原因咪即係迫佢講個大話去迎合你?
定係你會覺得,佢答你,佢識左第二個,佢玩厭左你等等,你會好過D?

引用:
原帖由 fwho 於 2020-3-20 11:45 AM 發表

其實分手,都係求其搵D藉口,唔使太認真。。
最終原因都係因為佢已經唔愛你,問佢原因咪即係迫佢講個大話去迎合你?
定係你會覺得,佢答你,佢識左第二個,佢玩厭左你等等,你會好過D? ...
講得好岩,唔好問佢俾機會講D原因去 hurt 你啦,呢個社會好多渣男!

回覆 引用 TOP

用失業做分手原因。。。真係O咀

回覆 引用 TOP

😑👍

回覆 引用 TOP

多謝大家既留言支持,我會努力💪🏻

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]