• 瀏覽: 1,060
  • 回覆: 4
[隱藏]
收到呢3隻字,
被提既一方有咩諗法?

[ 本帖最後由 gn02218404 於 2019-6-1 02:42 AM 編輯 ]



回覆 引用 TOP

熱賣及精選
Del

[ 本帖最後由 gn02218404 於 2019-6-1 02:39 AM 編輯 ]



回覆 引用 TOP

如果你係男,可參考我嘅做法。

另一半話冷靜,我會分析個情況,不外乎係2種,無論邊種,我都唔會比佢真係冷靜。

第一種係耍花槍,小嬲,我會馬上送花送禮物氹返佢,多數冇事。

第二種係佢堅嬲、失望、心淡、對我已冇感情等,即係真係有分手危機。

如果我順佢意比大家冷靜下,佢會走;如果我送花送禮物,佢仍然會走。

只有一種情況佢有機會唔走,我send個whatsapp比佢,同意大家分手,冷靜期都唔使,即分。

佢會覺得原來自己喺男朋友心中唔重要,會自卑、自傷,總之一定唔好受,就有可能收返分手決定。

拍拖時係愛,但到分手危機時,已經係大家捉棋,佢係你對手,你仲想有機會愛佢,就捉贏盤棋先,邊個越唔care,邊個就贏,你想贏就要扮到唔care,即使你心入面好care。

[ 本帖最後由 一人行 於 2019-6-2 07:41 AM 編輯 ]



回覆 引用 TOP

高手,


回覆 引用 TOP

[隱藏]
提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]