• 瀏覽: 13,590
  • 回覆: 63
  • 追帖: 1
唔知有無絲打遇過?
琴日去左旺角,行行下有2個男仔走埋嚟,話係網上電台定煤體咁,跟住話純粹做統計,當時我著緊連身裙,問我有無打底,我即刻打左特,唔知點應,話左:無。跟住又繼續問,驚唔驚走光,畀人影裙底咁,我心諗我驚你多啲,我無答就嗱嗱聲走人。

好低手。台灣的玩法聰明得多,五秒綁馬尾挑戰,人人開心。

引用:
原帖由 chatjai 於 2021-11-14 05:05 PM 發表
yes

哈哈哈
點解你唔問返佢有冇著低褲?
怕唔怕露條JJ出黎?
驚唔驚JJ太細條,㢌尿揾唔到呢?

叫唔好咪性搔擾

引用:
原帖由 倩兒cindy 於 2021-11-14 03:15 PM 發表
唔知有無絲打遇過?
琴日去左旺角,行行下有2個男仔走埋嚟,話係網上電台定煤體咁,跟住話純粹做統計,當時我著緊連身裙,問我有無打底,我即刻打左特,唔知點應,話左:無。跟住又繼續問,驚唔驚走光,畀人影裙底咁,我心諗我驚你多啲,我無答就嗱嗱聲走人。
你着緊身裙吸引佢,應該未屬性騷擾。

引用:
原帖由 倩兒cindy 於 2021-11-14 03:15 PM 發表
唔知有無絲打遇過?
其實可以立即報警, 叫途人幫忙。呢d人的小把戲分明侮辱女性

50 50 啦,佢又冇實際行動,你可以選擇唔答.

或者人地問清楚就知道點玩,怕你走光。

直情係

引用:
唔知有無絲打遇過?
2個男仔想同你3p

引用:
原帖由 無聊之無聊 於 2021-11-14 09:26 PM 發表
哈哈哈
點解你唔問返佢有冇著低褲?
怕唔怕露條JJ出黎?
驚唔驚JJ太細條,㢌尿揾唔到呢?
可能攞出嚟嚇到2條友慚愧

引用:
原帖由 齋talk 於 2021-11-15 01:50 AM 發表

你着緊身裙吸引佢,應該未屬性騷擾。
連身裙呀

引用:
原帖由 chatjai 於 2021-11-14 05:05 PM 發表
我認同嘅,可惜我無咁嘅身材

引用:
原帖由 kensen 於 2021-11-15 10:20 AM 發表
50 50 啦,佢又冇實際行動,你可以選擇唔答.
走都走唔切啦,仲答佢咩

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]