• 瀏覽: 1,856
  • 回覆: 21
  • 追帖: 1
冇小朋友,冇兄弟姐妹,如果父母離世,你會選擇自行了斷嗎?

之前見過其他人問,好多都係答,會,然後開始討論最舒服嗰方法。

宜家,認真思考後,覺得我都會。

熱賣及精選
你的生存毫無意義,簡直浪費地球資源。

引用:
原帖由 天涯地角 於 2021-3-21 10:07 PM 發表

你的生存毫無意義,簡直浪費地球資源。
大部分人都係浪費緊ga啦

引用:
原帖由 一頁紫色的美人 於 2021-3-21 10:05 PM 發表

之前見過其他人問,好多都係答,會,然後開始討論最舒服嗰方法。

搵另一半囉!

自己無興趣?無朋友?無事好既咩?

好可悲,咁大個人連自己生存義意都搵唔到

買張席放系陰涼的地方,躺好。

Oman~
引用:
原帖由 一頁紫色的美人 於 21-3-2021 10:05 PM 發表

原來咁就構成要自行...
咁記住吾好責親無辜路人或對其他人造成不便,
當做返件善事

I am too attached to Chelsea. My blood is blue and it won't change....."
我會喺老到不能自理的時候,自行了斷

引用:
原帖由 puppyk9 於 2021-3-22 06:17 PM 發表

我會喺老到不能自理的時候,自行了斷
你冇睇"怪談"咩?自行了斷之後,會每日發生1次,直至原本陽壽完結為止。
應該寫紙,叫醫生停止醫療行動。

呢個係理智嗰決定,唔明有咩問題。

盡咗孝道,也無需對仔女負責,安靜離開,有咩問題?

唔系話父母一離世,立即掉頭去自殺,係自己安排好一個日子,提早上路,唔等喪失自理能力嗰一日

引用:
原帖由 一頁紫色的美人 於 2021-3-21 10:05 PM 發表

好傻。

引用:
原帖由 一頁紫色的美人 於 2021-3-22 10:01 PM 發表

呢個係理智嗰決定,唔明有咩問題。

盡咗孝道,也無需對仔女負責,安靜離開,有咩問題?

唔系話父母一離世,立即掉頭去自殺,係自己安排好一個日子,提早上路,唔等喪失自理能力嗰一日
好似又啱

引用:

搵個伴侶啦

引用:
原帖由 hkshnb 於 2021-3-22 10:32 AM 發表

自己無興趣?無朋友?無事好既咩?
佢應該要多啲同朋友傾訴~

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]