• 瀏覽: 12,757
  • 回覆: 39
想屎D屎會點走?

會疴屎無問題, 唔好賴屎咪得囉...

天長地久有時盡 好夢由來最易醒

回覆 引用 TOP

大腦沒問題吧?

回覆 引用 TOP

好似話D有錢女真係唔痾屎架 ... 而係每日定時去浣腸 ,
唔架 , 我唸一個療程都要幾十萬

附件

A3.jpg(114.32 KB)

2020-11-23 05:15 PM

咪講笑啦!靚女?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 軍閥政治 於 2020-11-23 05:15 PM 發表

好似話D有錢女真係唔痾屎架 ... 而係每日定時去浣腸 ,
唔架 , 我唸一個療程都要幾十萬
日本D AV女優收幾十萬拍浣腸片就聽講過,
況且都係由肛門噴D臭崩崩嘅野出黎,
自己疴同浣腸後然噴有分別?

三上悠亞😍😍

引用:
原帖由 多明戈 於 2020-11-23 05:22 PM 發表

... 人地浣腸療程唔係拍AV呀 ...

小弟曾經無聊按個佢地D廣告片睇 , 佢地係一條好幼既小管插入屁屁
小管又兩個口 , 一個負責灌腸  一個負責抽走D污糟野 ...
全程訓係度完成 , 真係唔駛你痾架

引用:
原帖由 軍閥政治 於 2020-11-23 05:30 PM 發表

小弟曾經無聊按個佢地D廣告片睇 , 佢地係一條好幼既小管插入屁屁
小管又兩個口 , 一個負責灌腸  一個負責抽走D污糟野 ...
咁實際分別只不過係將D臭野密封左係一條管度, 極其量係無咁易聞到啫...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 多明戈 於 2020-11-23 05:22 PM 發表

我一時睇錯AV同浣熊拍片

引用:
原帖由 軍閥政治 於 2020-11-23 05:30 PM 發表

好痴線,你估病人咩,自己唔識痾屎

回覆 引用 TOP

有錢女唔使抆屎我就知

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 oncconcchk 於 2020-11-23 05:51 PM 發表

我一時睇錯AV同浣熊拍片

http://qqpublic.qpic.cn/qq_public/0/0-2236381717-3F887DC436E58E5E0EF0B1CC7FB059BD/0?fmt=jpg&size=38&h=506&w=900&ppv=1/0
原來你口味更加重...

女人大把籍口上厠所(月事,肚子不舒服),唔會話自己去屙屎咁核特

回覆 引用 TOP

冇屎屙

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]