• 瀏覽: 23,429
  • 回覆: 95
  • 追帖: 4
有好身材點解唔俾女朋友著低胸衫露下先?
有啲朋友話怕女友俾人睇蝕。
我反而覺得如果自己女友有34C應該拎出黎威下

嘈喧巴閉;咬住唔放!想睇最新抵死八卦新聞,立即追蹤「巨型芝娃娃」
熱賣及精選
引用:
原帖由 巨型芝娃娃 於 2021-2-27 10:24 AM 發表

啱呀,我都中意自己條女著多d 短裙短褲,show 多d 長腿吸引目光,寧舍有成就感

引用:
原帖由 巨型芝娃娃 於 2021-2-27 10:24 AM 發表

34c都叫大波……

引用:
原帖由 M仔 於 2021-2-27 10:35 AM 發表

啱呀,我都中意自己條女著多d 短裙短褲,show 多d 長腿吸引目光,寧舍有成就感
成就感?
男友嘅成就建立於女友對波!嘿嘿…得架啦你

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2021-2-27 11:02 AM 發表

成就感?
男友嘅成就建立於女友對波!嘿嘿…得架啦你
咁成就感可以好多來源

引用:

香港開放程度不及大陸

引用:

我有件39e,有圖有真相,不過呢度d尺度好緊,呢d相好易違規🤭

引用:
原帖由 流西水股 於 2021-2-27 11:03 AM 發表

香港開放程度不及大陸
大陸仲多大波妹,開放過香港

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-2-27 11:22 AM 發表

我有件39e,有圖有真相,不過呢度d尺度好緊,呢d相好易違規🤭
呢條女話,d男人個個都目標所在,謀住佢對大咪,可吾可以正正經經識左先,吾好一識就想趙佢對大咪,我真是笑撚左🤭

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-2-27 11:37 AM 發表

呢條女話,d男人個個都目標所在,謀住佢對大咪,可吾可以正正經經識左先,吾好一識就想趙佢對大咪,我真是笑撚左🤭
咁佢可能要著得密實D

肥仔波著低胸 冇問題喎

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗
引用:
原帖由 M仔 於 2021-2-27 10:35 AM 發表

好野不應收收埋埋最好共享 請你放相

嘈喧巴閉;咬住唔放!想睇最新抵死八卦新聞,立即追蹤「巨型芝娃娃」
引用:
原帖由 海邊捉西瓜 於 2021-2-27 11:41 AM 發表

咁佢可能要著得密實D
佢仲要低胸露出大木瓜深溝😋
新蒲崗出入好多時會撞見呢個姐姐

引用:
原帖由 tfortest 於 2021-2-27 11:47 AM 發表

肥仔波著低胸 冇問題喎
你話你? 師兄提醒你:基路難行 

引用:
原帖由 ttggyyhhnn 於 2021-2-27 10:56 AM 發表

34c都叫大波……
每日鍾意既SIZE都唔同 你鍾意40H你既事啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右