• 瀏覽: 903
  • 回覆: 11
最慘嘅係, 初初認識嘅時候,佢唔係咁樣

然後混入左我嘅生活圈子,佢就越嚟越妒忌,而且仲想搶走埋我最好嘅朋友

當然我最好嘅朋友,睇到佢係妒忌心強,都怕咗同佢來往😅

例如WhatsApp群組,加咗佢入群組,佢就睇到人哋嘅電話,佢就私底下去聯絡我最好嘅朋友,約人出街,其實如果唔係講人壞話,點解唔可以幾個女仔一齊出街?

我本身見佢可憐,冇咩朋友,先加佢入我自己生活圈子,最後發現到佢係咩人,就明白佢點解會冇朋友

佢妒忌心好強,又自私,又虛偽,又鍾意講人壞話……試問呢種女人,點可能有大量女性朋友?😑

物以類聚,人以群分。

回覆 引用 TOP

其實自己也一樣

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗

回覆 引用 TOP

"妒忌心好強,又自私,又虛偽,又鍾意講人壞話"  好似係人類通病。

天是蔚藍的

回覆 引用 TOP

你講緊我既經歷😭😭

近朱者赤,近墨者黑!你最好快啲遠離佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 NaNa888 於 2020-10-17 05:16 PM 發表

然後混入左我嘅生活圈子,佢就越嚟越妒忌,而且仲想搶走埋我最好嘅朋友

例如WhatsApp群組,加咗佢入群組,佢就睇到人哋嘅電話,佢就私底下去聯絡我最好嘅朋友,約人出街,其實如果唔係講人壞話,點解唔可以幾個女仔一齊出街?

我本身見佢可憐,冇咩朋友,先加佢入我自己生活圈子,最後發現到佢係咩人,就明白佢 ...
呢個世界幾百種人
睇開啲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 NaNa888 於 2020-10-17 05:16 PM 發表

我本身見佢可憐,冇咩朋友,先加佢入我自己生活圈子,最後發現到佢係咩人,就明白佢 ...
要搵個大方得體嘅做朋友

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 影雪 於 2020-10-20 01:37 PM 發表

你講緊我既經歷😭😭
如果有個咁嘅女朋友都好煩㗎

引用:
原帖由 天才 於 2020-10-23 01:04 PM 發表

如果有個咁嘅女朋友都好煩㗎
好果有個咁既老婆真係前世唔修

引用:
原帖由 影雪 於 2020-10-23 02:41 PM 發表

好果有個咁既老婆真係前世唔修
或者三生有幸呢有呢啲人咪引起好多問題同嘈吵囉⋯⋯

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]