• 瀏覽: 6,850
  • 回覆: 49
我同朋友搬左出黎住,佢之前已經成日帶唔同仔上黎訓,上星期見佢唔舒服叫佢去睇下醫生,驚佢中肺炎,點知肺炎就冇,佢係中左hiv….搞到我勁驚,我應該點做?我會唔會都中招㗎

引用:
原帖由 vanessa250 於 2020-11-3 10:36 AM 發表

我同朋友搬左出黎住,佢之前已經成日帶唔同仔上黎訓,上星期見佢唔舒服叫佢去睇下醫生,驚佢中肺炎,點知肺炎就冇,佢係中左hiv….搞到我勁驚,我應該點做?我會唔會都中招㗎
咁你哋搞咗未?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 vanessa250 於 2020-11-3 10:36 AM 發表

最好搬出去,不要一齊住了

引用:

咁複雜?你同佢係咪男女朋友關係?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 人在旅途灑淚時 於 2020-11-3 11:35 AM 發表

最好搬出去,不要一齊住了
應該都要即刻搬走,同埋第一時間搵醫生check吓。

回覆 引用 TOP

引用:

去政府屬下衛生處的診所驗一下好, 性病科是免費的, 自己也安心

你惟有盡量唔好同佢上床啦

引用:

HIV是愛滋喎, 會死人

你flatmate咁開放, 是空姐?

我支持香港警察,你們可以打我了!

回覆 引用 TOP

搬出去住了,除非你想被傳染

回覆 引用 TOP

所有嘅大人都試過係細路,雖然,只有少數人記得。
用同一個洗手間,
諗落都污糟

回覆 引用 TOP

scary

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 touya08 於 2020-11-3 12:17 PM 發表

去政府屬下衛生處的診所驗一下好, 性病科是免費的, 自己也安心
免費? 真唔真呀?

引用:

割席絕交啦!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]