• 瀏覽: 5,843
  • 回覆: 26
  • 追帖: 3
從冇諗過有朝一日,我都做咗個好色之徒。所謂一日唔見如隔三秋,佢總能畀我朝思暮想,魂牽夢縈。噉落去驚賴自我,點樣可以令自己抽身?

戀愛嘅感覺 基本無救

回覆 引用 TOP

剪掉佢便可

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 凡間迷上了大樹 於 2020-12-21 03:42 PM 發表

從冇諗過有朝一日,我都做咗個好色之徒。所謂一日唔見如隔三秋,佢總能畀我朝思暮想,魂牽夢縈。噉落去驚賴自我,點樣可以令自己抽身?
形容男人才用好色之徒,女人是姣婆。怕拖耐咗就唔會,老夫老妻不但形容結婚已久的人,也是形容拍拖久了的人。閒餘找些興趣或進修,令自己無事忙,那便無暇想男友,男人不喜女人太痴身。

回覆 引用 TOP

熱戀中就霖個d了???

Oman~

回覆 引用 TOP

一有時間就做多D

引用:
原帖由 凡間迷上了大樹 於 2020-12-21 03:42 PM 發表

買條假九自己玩住先啦

回覆 引用 TOP

引用:

跑步

回覆 引用 TOP

引用:

我都係一樣, 求教🙏

回覆 引用 TOP

人生仲有好多事比戀愛緊要。而且愛一個人也是只是在人生某一段時間,之後自己心態會改變。而且你了解對方多咗之後也會改變。

見面做幾多次?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 人在旅途灑淚時 於 2020-12-26 12:26 PM 發表

人生仲有好多事比戀愛緊要。而且愛一個人也是只是在人生某一段時間,之後自己心態會改變。而且你了解對方多咗之後也會改變。
真的嗎?很想放下某些經歷和回憶,這些感覺和回憶令我很痛苦。

回覆 引用 TOP

引用:

多d痾屎,大便暢通咗就唔會成日想架啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]