• 瀏覽: 1,393
  • 回覆: 21
拿拿拿 , 事先聲明 :
"為愛啪啪" 我只係想討論呢個行為 , 係咪留得住個男人
大家唔好作太 "深入" 既討論 ...
我真係比樓主刪POST刪到我怕拉 , 希望大家手下留情 ...

前者 , 我其實覺得唔太可能 ... 始終男人個心己經唔係度
但奇怪既係 , 我身邊就有一個成功既例子 ,
就係果種分手就哎自殺 , 結果就成功迫埋婚  生埋仔 ...

(不過單野 , 都係30幾年前架勒)

後者呢 ... 我反而覺得有D效喎 !!!
不過相對於 "留得住男人" , 我覺得反而係係爭仔階段用 ,
效果先係最好(又唔係話做小三 , 係兩個同時溝一條仔果種)

我覺得可能對D乖仔用呢招仲好 ...
D溝開女既 , 有咩未食過??? 乖仔就可能以前從未享受過 ,
一時間沈迷到不能自拔~~

熱賣及精選
一哭二鬧三上吊悠亞

極其量只能夠到啪完為止...

啪住過

引用:
原帖由 橋頭靚才藝 於 2020-8-27 09:44 AM 發表

其實只要系唔愛了 唔管你用乜方法都唔會把呢個人留下
咁呢樣野我又想同你拗下喎 ...
或者肯 "為愛啪啪" , 就係令男人愛你既方法呢???

無錯 , 我覺得 "一哭二鬧" 應該係無用(雖然唔明點解有#1既成功例子 ^.^")
"為愛啪啪" 我其實覺得係有用架喎 ...
小弟最近睇到個講娛樂新聞既YOUTUBE , 話當年楊怡同胡定欣爭吳唱K ,
中仲話影到楊怡同吳唱K拍吻戲果陣 , 都忍唔住 "打茄輪" ...

仲有楊怡同謙謙係車上果單野 ... 我覺得楊怡就係以 "為愛啪啪" 來捉緊男神
而且前者爭胡定欣 , 後者收服埋謙謙 , 勝率其實幾高架喎 ...

https://www.youtube.com/watch?v=dWrmz6ZoS7I&feature=emb_title

我看不一定,有時上述做法「可一不可再」。

引用:
原帖由 多明戈 於 2020-8-27 09:25 AM 發表

極其量只能夠到啪完為止...
如果去到分手先用呢招 , 我認同的確好大機會係咁 ...
但如果一直咁用 , 我覺得未必箍唔住 ;
如果 "爭仔"既時候用 , 我覺得勝出率反而會好高TIM !!!

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2020-8-27 09:24 AM 發表

一哭二鬧三上吊悠亞
如果連三上悠亞都箍唔到仔 , 咁我都無野好講拉 ...

引用:
原帖由 持久男 於 2020-8-27 11:08 AM 發表

啪住過
#6既例子 , 楊怡就疑似以 "獻身" 方式 , 爭贏胡定欣  搶得唱K歸
後來又因為疑似車X事件 , 成功收服謙謙 ...

所以我覺得 , "為愛啪啪" 其實真係可以留住男人 !!!

做愛做得多就有愛、啪啪留得住男人機會高好多

引用:
原帖由 subming 於 2020-8-27 08:33 PM 發表

做愛做得多就有愛、啪啪留得住男人機會高好多
同意 ... 不過要留意點 , 唔係一味次數多 , 咁反而可能做到壓

而係好楊怡咁 , 比到條仔唔同既刺激 ...
好似係鏡頭前 "打茄輪"(雖然好似唔係佢主動) ; 或者玩車震 ,
咁先擄獲到男人既心 !!!

我最驚女人喊,好煩人

引用:
原帖由 dickinson1020 於 2020-8-27 11:28 PM 發表

我最驚女人喊,好煩人
千歧唔好 ... 一驚你就輸 , 一輸你就輸成世

就好似我#1講既例子咁 , 分手條女就哎自殺 ,
結果就成功迫埋婚  生埋仔 ... 結果咁就一世 !!!

引用:
原帖由 財閥政治 於 2020-8-27 19:47 發表

#6既例子 , 楊怡就疑似以 "獻身" 方式 , 爭贏胡定欣  搶得唱K歸
後來又因為疑似車X事件 , 成功收服謙謙 ...

所以我覺得 , "為愛啪啪" 其實真係可以留住男人 !!! ...
可以個男人唔鍾意用套鍾意中出...3個月後做埋老豆啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]