• 瀏覽: 10,765
  • 回覆: 299
  • 追帖: 1
有時唔明點解網友總係想約出嚟見面(只係食飯見個面果種),如果大家有意思行的話,見面仲可以理解,但如果其實明知大家只可以去到朋友止步,咁見嚟又有咩意思呢?活在P圖下咪幾好~

極品大媽
<年紀又大再加上又肥又醜又係iPad,所以唔使浪費時間PM我喇~>
熱賣及精選
咁朋友都可以見麵食飯架

見面背後當然有目的
只不過見到真身後, 發現對方非自己所想的
就馬上改變態度, 變成純粹食飯的朋友
所以, 做網友的應該永不相見

引用:
原帖由 3882 於 2020-6-18 02:03 PM 發表

咁朋友都可以見麵食飯架
但其實見同唔見有咩分別?

極品大媽
<年紀又大再加上又肥又醜又係iPad,所以唔使浪費時間PM我喇~>
引用:
原帖由 silly__marso 於 2020-6-18 02:22 PM 發表

見面背後當然有目的
只不過見到真身後, 發現對方非自己所想的
就馬上改變態度, 變成純粹食飯的朋友
所以, 做網友的應該永不相見
我都覺得唔使見呀,大家吹吓水睇下相咪夠囉,特別係佢又有老婆,咁有咩好見呢?我唔想做第三者喇。。。

極品大媽
引用:
原帖由 myhwb 於 2020-6-18 02:55 PM 發表

我都覺得唔使見呀,大家吹吓水睇下相咪夠囉,特別係佢又有老婆,咁有咩好見呢?我唔想做第三者喇。。。
我已比人傳到扮基比幾十條女溝
你topic要括狐(不是乜費)
否則我以後唔洗溝仔la

引用:
原帖由 乜費 於 2020-6-18 03:00 PM 發表

否則我以後唔洗溝仔la
幾十條女咁誇?
你咁講似係畀幾十條女輪你大米多D...

引用:
原帖由 多明戈 於 2020-6-18 03:05 PM 發表

幾十條女咁誇?
你咁講似係畀幾十條女輪你大米多D...
嗰隻衰馬唱我
遲早隊啤隊冧佢

引用:
原帖由 myhwb 於 2020-6-18 02:55 PM 發表

有D男人好貪, 自己有老婆都仍然會想食其他女...

引用:
原帖由 myhwb 於 2020-6-18 02:01 PM 發表

有時唔明點解網友總係想約出嚟見面(只係食飯見個面果種),如果大家有意思行的話,見面仲可以理解,但如果其實明知大家只可以去到朋友止步,咁見嚟又有咩意思呢?活在P圖下咪幾好~ ...
又係你丫師兄
你都好多心事wo

回覆 引用 TOP

引用:

人哋有老婆唔好同佢傾,悶可以搵姐妹傾,想搵對象搵單身傾

只能講寂寞。。。起碼多個人講下野。。。只有陌生人才有野傾。

Oman~
引用:
原帖由 myhwb 於 2020-6-18 14:53 發表

但其實見同唔見有咩分別?
即係等於文字傾同見面傾嘅分別。文字傾唔一定接住落;見面傾就更多交流。

引用:
原帖由 乜費 於 2020-6-18 03:00 PM 發表

否則我以後唔洗溝仔la
哈哈哈哈哈,你搞乜鬼對號入座,返去食雪糕喇~

極品大媽
引用:
原帖由 夜怪達人 於 2020-6-18 03:34 PM 發表

人哋有老婆唔好同佢傾,悶可以搵姐妹傾,想搵對象搵單身傾
其實傾計點解要分咁多野呢。。。我有同個結左婚既小朋友傾,真係只吹水,討論吓運動健身同埋政治咁,好輕鬆呀~唔明點解有時一定要帶有色眼鏡睇呢D~

極品大媽

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]