• 瀏覽: 23,032
  • 回覆: 72
  • 追帖: 2
話說果次上網見到話coffee原來有左3個月...我再睇返佢之前幾個月啲片,真係超fit!!!! 直情係fit到完全唔覺得佢有左咁...以前啲女星有左幾個月唔講,都可能會因為發左福而比記者懷疑佢地有左,但coffe係完全無跡象,完全發現唔到,所以我真係好佩服點解陀住bb都可以咁fit,有左bb都仲瘦過我...

熱賣及精選
引用:
原帖由 HongAntonia 於 2018-6-5 10:22 AM 發表

話說果次上網見到話coffee原來有左3個月...我再睇返佢之前幾個月啲片,真係超fit!!!! 直情係fit到完全唔覺得佢有左咁...以前啲女星有左幾個月唔講,都可能會因為發左福而比記者懷疑佢地有左,但coffe係完全無跡象,完全發現唔到,所以我真係好佩服點解陀住bb都可以咁fit,有左bb都仲瘦過我... ...
可能佢都好羨慕妳可以唔洗好似佢咁 , 每日都要做得咁辛苦 !!

回覆 引用 TOP

人地食好少野....

佢真係超勁...我地就算無bb條腰都無佢咁幼...

3個月通常未見肚囉
加上我有睇過下佢個YOUTUBE教人食D咩KEEP FIT
睇完就覺得凡事都有代價
我寧願正常身材算數
KEEP到咁樣咩好野都唔食得
死左佢算數

啲二打六藝人,有乜好講?!

引用:
原帖由 堅守:]我夢 於 2018-6-6 09:07 AM 發表

人地食好少野....
佢而嫁食反多左野,佢唔想食肚入面個b都要吸收營養

回覆 引用 TOP

有啲人本身瘦生完都唔肥

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 soonerorlater 於 2018-6-6 07:34 PM 發表

佢依家紅過好多藝人啦

回覆 引用 TOP

佢係瑜伽導師麻

回覆 引用 TOP

咁佢有keep住做瑜珈做運動嘛,咁勤力一定fit la,如果你地咁勤力都可以好似佢咁架

佢陀緊BB都冇停止做運動梗係啦
Btw我朋友4個幾月都未見肚, 佢冇做運動, 不過一向都唔係肥底

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 soonerorlater 於 2018-6-6 07:34 PM 發表

我對佢都普通, 主要係因為覺得佢唔係靚, 有時似男人... d相執到好靚咁, 佢素顏唔得架

引用:
原帖由 mimi_cc 於 2018-6-6 03:19 PM 發表

3個月通常未見肚囉
加上我有睇過下佢個YOUTUBE教人食D咩KEEP FIT
睇完就覺得凡事都有代價
我寧願正常身材算數
KEEP到咁樣咩好野都唔食得
死左佢算數 ...
係呀, 佢真係好努力食d咩同狂做運動, 其實卡路里既支出比吸收既大梗係會瘦啦....... 佢食咁少做咁多運動, 有時佢瘦左少少, 多返d肉好d, 我覺得佢要keep住比d人睇佢幾fit又瘦所以唔會比自己停落黎

引用:
原帖由 lueng.b 於 2018-6-6 12:54 PM 發表

佢真係超勁...我地就算無bb條腰都無佢咁幼...
其實都好多女星好瘦, 唔係得佢, 唔覺得佢特別勁, 只係佢成日show出黎佢做左d咩運動, 好正面好健康咁, 洗底
而家女仔興做gym, niki, 胡定欣果d都有, 仲有d KOL呀, 著住bra top喺gym房自拍果d呢

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]